Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soha többet

Fenyő Vendégház ParádsasvárFenyő Vendégház Parádsasvár a térképen

Szörnyű 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Óriási csalódottsággal hagytuk el a Fenyő vendégházat, köszönve ezt a vendéglátó hölgynek.

Az érkezés rendben volt, kedves gesztusként ebédet is készítettek nekünk (a hölgy megkért, hogy a közvetítő oldalon mondjuk vissza a foglalást és közvetlenül tőlük foglaljuk le a szállást, cserébe az ebédért, tehát nem volt teljesen önzetlen gesztus, de kölcsönösen jól jártunk..) További pozitívum, hogy elmosogattak mosogatógéppel, ezzel lehetőséget biztosítva, hogy egy család minél több időt tölthessen együtt a közös nyaraláson.

A szállás rendben volt, a képek nagyjából a valóságot tükrözik, kivéve, hogy a fák eltűntek, így aki gyerekkel menne, számítson rá, hogy a játszótérnek kinevezett rész nagy melegben használhatatlan, viszont a jobb napokat is látott rex asztalon kívül a többi szórakoztató eszköz használata gyerekeknek erősen nem ajánlott, mert tönkreteszik.. Már megérkezésünkkor meghallgattuk, hogy milyenek a vendégek, mindent tönkretesznek (aki megfordult itt, bizonyára találkozott a galád vendégek sztorijával, akik eltulajdonították a távirányítót..). Így utólag visszagondolva a legnagyobb pozitívum ott tartózkodásunk alatt az volt, hogy a hölgy elutazott (csak az érkezés és távozás napján volt jelen), így csak az úr tartott szemmel minket. Esti program kizárva, a társasjátékozás túl hangos és bár a jakuzzit külön felszámolják, nem akkor és úgy használod, ahogyan te szeretnéd, mert egyes vendégek azt is képesek tönkretenni.. Építő javaslatom, hogy ha már ennyire féltenek mindent, vagy vegyék ki a féltett dolgokat a lehetőségek közül, vagy tüntessék fel az oldalukon, hogy ők is ott tartózkodnak szinte folyamatosan és árgus szemekkel figyelik azok használatát. Ezeket még úgy ahogy elfogadtuk, hiszen családként, kisgyerekekkel pihenni, kirándulni, minőségi időt együtt tölteni mentünk a helyre, nem problémát keresni es dorbézolni, azonban az a magatartás, amit a hölgy a távozásunk napján tanusított, az emberhez sem méltó, nem egy magát vendéglátósnak tartó személyhez. 10 óráig kellett volna elhagyni a szállást, amit valóban nem sikerült teljesíteni, ez hiba volt, de 10 óra 5 perckor magából kikelve ordítozott, hogy mit keresünk mi még ott, miért nem mentünk még el, hiszen ő LONDONBÓL vár vendégeket (gondolom az ő pénzük többet ér.. :)), nem tud kitakarítani. Hangsúlyozom, nem az észrevétel jogosságát sérelmezem, hanem azt a stílust, ami kitört belőle egyik pillanatról a másikra. Távozáskor meggyanúsított minket egy törölköző eltűnésével (az egyik törölközőn sport 1 felirat volt, szóval gondolom inkább eszmei értéke van, mint valós), de csak trehány módon a szobában felejtettük..

Kívánom, hogy azt a 3 millió forintot sikerüljön jól elkölteni, de azzal a hozzáállással, hogy minden vendég egy vandál és azért megy hozzájuk, hogy mindent tönkretegyen, ez csak még több bosszúságot fog okozni mind a vendégnek, mind nekik.

Természetesen a helyet nem ajánlom, gyerekekkel semmiképp. Ha valaki szereti a negédes stílust egészen addig, míg minden a szállásadók kénye kedve szerint történik, azok talán jól érezhetik magukat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Szent Hubertus Panzió Parádsasvár - Napi árak regelis ellátással
Napi árak regelis ellátással
2024.12.21-ig
Szent Hubertus Panzió Parádsasvár
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval