2025. szeptember 13.a párjával járt itt 15 Valószínűleg tulajdonos váltás történt, többször jártunk itt szülinapiozni, szilveszteri ételt innen vittünk stb. Kiszolgalas és étel rendben volt. Tobb év után jöttünk haza látogatóba külföldről. Nosztalgia miatt betertunk egyenesen a repterről. Vesztunkre. Eskuvoi parádéra készültek a terem részben de a kert helységben tudtak asztalt adni.
Italt seperc alatt hozták,mi pedig rögtön kértük amit addig is az évek során:kétszemélyes tál. Es innentől se kép se hang! ! Konkrétan 45 percig semmi sem történt ill 45 perc után kerestem egy pincért,hogy van kapacitásuk ill nincs mert ezt unjuk. Rogton jött a " esküvő van" kifogás. Mondtam, hogy nekem ahhoz semmi közöm. A pincér ramfogta,hogy pedig hallotta mikor nekem mondták, hogy emiatt többet kell várni. Pont betippent a másik ( összesen két pincér az egész nasznepre és a kinti kerti népre! ! ! ) a másik aki az asztalhoz ültetett italt hozta azt is letagadta, hogy valaha látott mikor számon kérte a kollégája ,hogy jelezte - e , többet kell várni. Egyebkent 45 -60 percet biztos nem várnék sehol . Kértem a számlát az italrol de azt sem hozták így léptünk. Ez nem vendéglátás ez konkrétan botrány!