2025. december 18.családjával járt itt 15 Sajnos nagyon rossz tapasztalatunk volt a kiszállítással. A rendelést 13:00-kor adtuk le, az étel végül csak 16:40 körül érkezett meg. Közben többször próbáltuk elérni az éttermet telefonon, hosszú ideig sikertelenül. Amikor végre sikerült kapcsolatba lépni velük, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a futár már járt nálunk, de nem ért el minket, miközben végig otthon voltunk, és a csengő sem szólt.
Később a futár elmondta, hogy nem találta a címet, és valójában nem jutott el az utcánkba. A több mint 3,5 órás késés ellenére az étel állapotát érkezéskor nem engedte ellenőrizni, vitatkozni kezdett, majd a pizzák átnézése nélkül elhajtott. Az étel langyos volt nem volt friss max megmikrozott . Az eset után megpróbáltuk újra telefonon elérni az éttermet, de a hivásaink már átirányítva voltak az ügyet nem tudtuk velük megbeszélni. Az ügyfélkezelés és a kiszállítás módja számomra elfogadhatatlan volt. Sajnálom, mert egy vendégközpontú étteremtől ennél korrektebb hozzáállást várna az ember.