2025. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 15 Sajnos nagyon nagyot csalódtunk ! 3 éjszakát töltöttünk ott. Első este mentünk vacsorázni nem volt étel szólni kellett hogy hozzanak, valaki 10 percet várt a sült krumplira. Nem hütőtt fent a hűtőnk szóltunk 3x 4 x szerre kicserélték, de beletelt 1 napba.
A csúzdákat nem akarták megnyitni közölték hogy túl kevesen vannak nem akartam hinni a fülemenk nem ezért fizettünk ki ennyi pénzt hogy ne lehessen semmit használni. . . Sajnos azzal kellett szembesülnük ,hogy a higiénia nagyon gyenge a szálloda kicsi wellnesrészlegében is meg kint a gyógyfürdő részén is a szaunákban is. Nincs rendesen takarítva a medencék koszososak látszik rajtuk néhol a penész hátul a csúzdánál a lépcső ahol fel kell menni nagyon koszos nem is értem ,hogy ezt egy 4 csillagos szálloda hogy engedheti meg magának! ! ! Nagyon nagyon ráférne erre az egész helyre egy felújítás! Haza jöttünk a két gyerekemnek kár hogy nem tudok képet csatolni herpesz jött ki nagyon durván az államon nekem is a lábunk gombás lett. Haza akartunk jönni mert nagyon nem éreztük jól magunkat megkerdeztük hogy esetleg valami pénzt visszaadnak e de nem azt mondták. Így maradtunk hogy ne vesszen el az a rengeteg pénz amit ide kifizettünk. Nem értem ,hogy kérhetnek el ennyi pénzt? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? A felét se éri meg . Nagyon sajnálom hogy ekkorát kellett csalódnunk! A honlapon meg csak jók vannak írva meg a képek is teljesen mást mutatnak közben meg teljesen más a helyzet. Nem ajánlom senkinek! ! ! ! !