2025. április 5.barátokkal járt itt 35 Biztos nagyon jó pizzaszakács, DE! Megpróbáltam meglátogatni a mellékhelyiséget, de foglalt volt mindkét állomás, ezért inkább az ajtó előtt álltam, amíg vmelyik felszabadul. Megérkezett, telefonálva a világbajnok, besétált (mintha ott se lettem volna) elintézte bent a dolgát (időközben kijött az egyik pincér, aki bent volt) majd, még mindig telefonálva, A SLICCÉT GOMBOLGATVA!
, kisétált. Sztem vmit elfelejtett. Ezután, (ezelőtt? ) gondolom áttapogatott ezt-azt, majd tovább szerepelt a kis piros pufajkájában. Lehet, hogy ettől annyira finom a pizza
2022. június 6.a párjával járt itt 1517. 39 óta varjuk, hogy megérkezzen a rendelesunk(19. 36 -kor írom ezt az üzenetet). A diszpécser nem volt egyáltalán segítőkész, azt mondta, hogy "a kaja itt van, varom a futárt, hogy elvigye". A pénzt nem kaphatjuk vissza, úgyhogy, teljesen mindegy, miért a végén Mi (a vevő) az, aki (teljesen mindegy miért, mert a rendeles leadásakor senki sem figyelmeztetett, hogy ma este nem eszünk) szenved.
Ilyen későn mar ugye egészséges enni