Időpazarlás
2025. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 15 Az eger várában szerettünk volna egyet sétálni, a 7 és 8 éves unokáimmal. Illetve szerettünk volna bemenni a panoptikumba, mert azt még nem láttuk. Nagyon meleg volt, sütött a nap, hazafelé igyekeztünk, de gondoltuk, ide még benézünk.
A KASSZÁNÁL, kérek a hölgytől megfelelő jegyeket, azt kértem, hogy olyan jegyet szeretnék, amivel körbe sétálhatunk, sehová nem szertnénk bemenni, nem akarunk múzeumot, fegyver kiállítást stb. megnézni, csak a Panoptikumot szeretnénk látni. Fizettünk 8. 400. ft. ot. Végig jártuk a várfalat, sehová nem mentünk be, csak kint járkáltunk, és a panoptikumnál nem engedték be minket, merthogy nincs oda belépőnk. Vissza mentünk a bejárathoz reklamálni, ahol a hölgy közölte, hogy ő egésznapos jegyet adott, amivel mindenhova bemehetünk, csak a panoptikumba nem. De, én nem ilyen jegyet kértem. ! A hölgy közölte, hogy vehetek pluszba jegyeket 2. 600. ft / db. Plussz a 2 gyerekeknek, ami valamivel olcsóbb mint a felnőtt. Akkor talán beváltanám a kinem használt belépőket, amit kifizettetett velem, arra az egy belépőre, amire eleve be akartunk jutni. Nem értem, többször elismételtem, a gyerekek is emlékeznek rá, hogy csak a panoptikumba szeretnénk bemenni. Persze bemehetek, ha még fizetek kB. 6. 000 Ft. ot . Ja, az már kb. 15. 000 ft összesen. Aminek fejében egesznap járkálhatok a 30 fokban 2 gyerekkel. És igazából másfél órát akartunk tölteni a várban. Nagyon felháborító volt. A hölgy nem volt segítőkész, mi úgy döntöttünk, hogy nem ér plussz 5-6. 000. ft, hogy megnézzük a panoptikumot. Ott hagytuk az egészet, az egesznapos ki- be járási lehetőséget. Mert mi nem akartunk egesznap ott mászkálni. Ennyi pénzért, a királyi kastélyban sétálgathattunk volna, ahol látnivaló is van.