2026. május 16.családjával járt itt 15 Nagy elvárásokkal érkeztünk, ennél már csak a csalódásunk volt nagyobb. A húsleves és a málnaszörp jó volt, bár a maceszgombóc szétesett és nem volt íze. A kanál kényelmes, a mosdó tényleg tiszta, szép. Az adagok kimondottan kicsik. A szalontüdő inkább átlagon aluli, ízetlen volt.
A székelykáposztának nevezett káposztafőzelék a tetején apró, vizes tejföl-pöttyökel érkezett - külön kellett kérni hozzá. Szerencsére ezért külön díjat nem számoltak fel. Maga az étel minden karaktert mellőzött, vízízű, szerintem nem is savanyú káposztából készült. Ráadásul az egész épp, hogy langyos volt, érezhetően egy picit átlangyosították és kész. Kenyeret nem kínáltak hozzá. A sólet száraz volt, nehezen nyelhető és igazán nagyon kevés volt a tányéron. A szódásszifon felét tudtuk meginni mert a többi nem jött ki a palackból. A desszert elfogyott mire rendeltünk volna de a tapasztalt színvonal alapján, ez nem is akkora nagy baj. A kockás abroszok átlátszó műanyaggal vannak leterítve - még a viaszosvászonnál is igénytelenebb. A pincérnő halkan beszélt, a hely kimondottan zsúfolt. Összességében egy színvonaltalan, kimondottan megúszós és mint ilyen: lehúzós helynek tűnik. Nem ajánlom, sőt inkább messze kerülni fogom.