FANNY21 étterem értékelései

Értékelései
1
2
5
3
0
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg FANNY21 értékeléseit!

Olvasd el FANNY21 étterem értékeléseit!

Még mindig szuper az étel. -

Kishomok Presszó Kecskemét

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Kishomok Presszó, Kecskemét

Ismét ajánlani tudom, nagyon jó hely, párommal voltunk itt ismét születésnapomat ünnepeltük május 27-én az étel nagyon finom volt. Húslevest, és rántott szeletet ettünk sült burgonyával. Isteni finom volt ismét minden. Mindenkinek aki Kecskeméten jár, csak ajánlani tudom ezt a helyet, mert igazi házias ételek várnak mindig, ami kihagyhatatlan, amikor az ember Kecskeméten jár.
Megosztom
Isteni pizzák!!! -

Pizza Sprint Kecskemét

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 29.
A PIZZA SPRINTben - Kecskeméten készített pizzák olyan finoman, ízletesen lettek elkészítve, hogy ilyen finomakat még eddig nem sikerült kifognunk, még az olaszoknál sem Jesolóban, és Velencében, mert ott papírvékonyságú a pizza-tészta, mi meg a legalább 7-10 mm vastag tésztájú pizzát szeretjük, na ezek ilyen "vastag"-ok voltak, és nagyon finoman lettek kukoricával,sonkával, paradicsommal, sajttal, és mindenféle földi jóval illetve.
Megosztom
Étleztetési top!!! -

Kishomok Presszó Kecskemét

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 9.
Május 27-én vasárnap a születésnapomat ünnepeltük meg itt, a Kishomokban. Szokásához híven az étterem most is a maximumot hozta, nagyon jól éreztük magunkat, Isteni volt a ebéd, és ismét megfogadtuk, ha Kecskemét felé tart az utunk, vagy konkrétan ebbe a gyönyörű városba jövünk, itt fogunk mindig ebédelni, mert ennél finomabbat az egész Világon - megjegyzem: már nagyon sok szép táját, éttermét bejártam a mi kölcsön kapott Földünknek - de ilyen finomakat még sehol nem ettem.
Megosztom
Még miindig itt a legfinomabb az étel az országban!!!MERT HÁZIAS!!! -

Kishomok Presszó Kecskemét

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 26.
Amikor hétvégén kiruccanunk Kecskemétre, mindig itt költjük el az ebédidőt a Kishomok Bisztróban, ahol az ebéd szerintem az országban talán a legfinomabb, hiszen itt igazi házias ételeket talál az ember, és olyan ízekkel találkozik ismét amit a nagymama, vagy anyukája konyhájában evett az ember.
Megosztom
Ismét fokoztuk a kulináris élvezeteket...! -

Kishomok Presszó Kecskemét

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegnap 2014. 06. 20-án ismét jártunk Kecskeméten, és ebédelés végett a buszpályaudvarral szemben, a MALOMnál ismét felkerestük a KISHOMOK Presszót.
Megosztom


TérképX