2026. június 21., csoporttal járt itt 25 A tegnapi nap voltunk egy kedves kis társasággal. Ebédelni mentünk, rendelt mindenki. Eddig oké. Rám került a sor, gondoltam eszem egy cézár salátát. Kérdezem a pincért mekkora adag? Nagy adag, elég lesz! Ez volt a legolcsóbb, gondoltam jól lakom vele! 3. 800 Ft. K8hoztak egy kicsi tálkába kicsi salátát, néhány kis falatka hússall és egy-egy kocka kenyérkével.
A többiek kérdezték is mikor meglátták az étket, hogy ez neked elég lesz? Válaszoltam is, hogy igen, de persze nem volt elég! Sőt, kevés volt! A többiek persze hasonlóan jártak, mint én, csak más kajákkal! Fizetéskor persze nem 3800, hanem 4900 Ft lett belőle! Kérdeztem is, hogy miért? Jött os a válasz, hogy a benne lévő 3 falat csirke miatt! Az alma fröccs 1300 Ft, szervízdíj 610 Ft. Összesen fizettem 6 732 Ft-ot erre a semmire! Szóval nem voltak korrektek, mert nem hívták fel a figyelmem arra, hogy a csirkének felára van! Miről gondolták, hogy azt kérek hozzá? Szóval, elnézést, de én se kinek nem ajánlom ezt a helyet! Ez elvi kérdés, hogy ha hibáztunk, vagy félre tájékoztattunk, akkor az el kell ismerni és nem támadni! !