Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mákos Guba Bistro Budapest

Így is ismerheted: Mákos Guba Kisvendéglő
3,9
7
értékelés
1163. helyezett
a 4400 budapesti étterem közül
$$$$
Hely jellege
étterem, bisztró
Mákos Guba Bistro Budapest
Mákos Guba Bistro BudapestMákos Guba Bistro Budapest
Mákos Guba Bistro BudapestMákos Guba Bistro Budapest
29 fotó

7 vendég értékelése alapján

Kiváló
57%
14%
Átlagos
14%
Gyenge
0%
Szörnyű
14%
4,3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4,3Hangulat
3,3Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Népszerű szállások a környéken
City Hotel Ring Budapest - Napi árak
Napi árak
2022.12.28-ig
City Hotel Ring Budapest
Kérd ajánlatunkat!
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Napi ár
Napi ár
2023.01.01-ig
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Amadeus Szálloda Budapest - Napi ár
Napi ár
2022.10.31-ig
Amadeus Szálloda Budapest
Kérd ajánlatunkat!

Mákos Guba Bistro Budapest vélemények

8
593
5902
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 177 városban járt márFelfedező - 371 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5902 feltöltött kép
Átlagos 2021. július 25.barátokkal járt itt
Emlékszem rá, idejöttünk egy nem is olyan távoli munkahelyről pár éve és itt ettük a főnöktől kapott jó ünnepi vacsorát. Akkor még azt gondoltam, hogy ez egy jó hely, csak a szűk asztalok közti rés és a kevés hely hatott nyomasztóan.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
2Tisztaság
Itt fényképeztem:
Mákos Guba Bistro Budapest - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
31
2917
16482
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 315 városban járt márFelfedező - 1963 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 16482 feltöltött kép
2019. november 1.barátokkal járt itt
Az idei Vince alkalmával mentem el a Mákos Guba nevű helyre, melyben már jártam egyszer, akkor egészen más volt a koncepció és a dizájn is. Étkezdéből bisztró lett. A beltér tetszetős, pubos. Ettem egy lazacot, drága volt (ha jól emlékszem 4200 ft) és amolyan bloggerkonyhás, képzetlen-amatőr-lelkes-jóindulatú produkció.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Itt fényképeztem:
Mákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - Külső képMákos Guba Bistro Budapest - Étel/ital
Még több kép (7 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
146
3840
67839
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 237 városban járt márFelfedező - 2382 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67839 feltöltött kép
Kiváló 2019. február 3.egyedül járt itt
A Krisztina körút és az Alagút utca kereszteződésében lévő Mákos Guba az elmúlt években amolyan kifőzdeként működött, majd némi bezárást követően teljesen megújulva, merőben más koncepcióval jelentkeztek. Egy minőségi gasztro bisztrót nyitottak meg 2018 tavaszán. A beltér modern, fiatalos, igényes a belső tér.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Mákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - Mosdó / FürdőszobaMákos Guba Bistro Budapest - Mosdó / FürdőszobaMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - Étel/italMákos Guba Bistro Budapest - Étel/italMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - Étlap/itallapMákos Guba Bistro Budapest - BelsőMákos Guba Bistro Budapest - EgyébMákos Guba Bistro Budapest - Külső képMákos Guba Bistro Budapest - Külső képMákos Guba Bistro Budapest - Külső képMákos Guba Bistro Budapest - Külső kép
Még több kép (15 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
23
2
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
Kiváló 2017. december 13.barátokkal járt itt
Már többször jártunk ott, de ebben az évben csak kétszer volt szerencsénk. Az első alkalommal meg is jártam, mert elcsábultam egy hagymás rostélyosra és utána a mákos gubára - de a kettő együtt már túlzás volt. Viszont utána megleptem a barátaim, egy délelőtti gyors költözési pakolás után elmentünk és nem is csalódtunk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2016. december 28.gyerekekkel járt itt
Ismerősök ajánlották, közel is volt, hát kipróbáltuk.A személyzet segítőkészen fogadott minket, a hangulat elbűvölő volt.Az ételek isteniek, de az egyetlen étel amiért még most is ide járunk,a brassói aprópecsenye.Tradicionális hagyományok szerint készítik és nagyon finom.Ha betértek ne hagyjátok ki, Ti sem!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2016. december 20.egyedül járt itt
Barangolás közben akadtam erre a kisvendéglőre, mely belépéskor otthonos, pozitív érzést keltett bennem. A fogadtatás nagyon udvarias. A rendelt Palócleves és a roston harcsa filé grillzöldségekkel nagyon finom és tartalmas volt. A rendelt ételeket igazán gyorsan megkaptam a teltház ellenére is. A felszolgálás *5-ös. Máskor is betérek és ajánlom másoknak is.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
0
7
0
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2014. augusztus 27.a párjával járt itt
Amennyire csábító volt a vidéki hangulatú beltér, olyan csalódás volt az esténk. Lepercent tányérok, első mondat: "nincs kenyér", koszos poharak, nem túl igyekvő személyzet. A tálalás tetszett, de sajnos az étel íze nem tudta feledtetni a negatív részleteket. Azt gondoltam, hogy előkelő helyen van, minőségibb vacsorát tapasztalhatunk. Lehet pizza terén jobbak? Majd rászánjuk magunkat.
2Ételek / Italok
1Kiszolgálás
2Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.