2025. április 12.a párjával járt itt 15 Sajnos én nem tudok olyan jó véleményt írni mint akik előttem írók. A tulaj udvariatlan stílusú, kioktató. Rendeltem harcsapaprikást, ami a fényképeken látható adagoknál a paprikás kb 2/3 a csúsza meg kb fele volt mindezt 5000 forintért. Mikor látta a tulaj, nem teljesen jó ez így megkérdezte akarok enni hallevet tésztával (ami pluszban jár a halászlékhez) mondtam ha hoz tányért igen.
Kioktató hangon azt mondta, hogyha nem hozna tányért akkor nem kérdezte volna. Szánalmas , hogy 4-5 dkg száraztésztán és 1-2 dkg túrón spórolnak 5000 ft-os étel esetén. Amúgy a szomszéd asztalnál is rendeltek harcsapaprikást ott jó volt az adag mérete. A túrós palacsinta sületlen és savanyú a tejföltől mert nem raktak bele vagy alig raktak bele cukrot. Az már csak egy apró kiegészítés, hogy 0. 3 literes alkoholmentes sört kaptam 600 ft-ért pedig fél literest kértem 700ft-ért még mutattam is az árlistán melyik sört kérem.