Szinte senki se beszél normálisan angolul se magyarul, kivéve egy gyereket aki nem szolgálhatna fel ott és ő is amint hallottam ő is összekeveri a rendeléseket. A konyhában kiabálnak egymással, bár nem értem de elszomorító ha ilyen környezetben kellene dolgoznom. Gondolom mindenki alulfizetve dolgozhat ott, mert munkamorál az megvan, csak szorongva, meg az embernek az az érzése, hogy nem vendéglátóba, hanem katonai rezsimbe csöppent volna. Az ételek elkészülését csengővel jelzik, ami számomra, furcsa. Ha vendéglatóban dolgoznék, biztos megalázónak érezném, ha nekem így jeleznének, hogy kész az étel. Van akire egyszerre 10 rendelés jut, valaki meg ott ül és nem csinál semmit. Az ételek más ázsiai konyhához képest ugyan nagyobb választékkal vannak feltűntettve, korrekt árakkal ugyan, de a kiszolgálás nagyon nehézkes és néha a mosoly sem őszinte, erőltetett. Elképesztő olaj szag jön néha a konyhából, illetve tüsszentés (tudom mindenki ember, de azért mégis. . ) Nem voltam bennt, de szerintem nem is akarok. A pho levesük jó, de mindösszességében vannak sokkal jobb vietnámi éttermek is a városban. Remélem a jövőben tudnak majd fejlődni.