Mivel őszinte értékelést kértek én leírom, hátba a jövőben tudnak fejlődni. Nagyon szereten a vietnámi éttermeket, főleg a Pho levest. Betértem ide a jó értékelések és egy ismerősöm ajánlása miatt. Az ételekben nem csalódtam, viszont minden másban igen. Nagyon nehéz a pincérekkel a kommunikáció, pedig több ember is veszi fel a rendelést.
Szinte senki se beszél normálisan angolul se magyarul, kivéve egy gyereket aki nem szolgálhatna fel ott és ő is amint hallottam ő is összekeveri a rendeléseket. A konyhában kiabálnak egymással, bár nem értem de elszomorító ha ilyen környezetben kellene dolgoznom. Gondolom mindenki alulfizetve dolgozhat ott, mert munkamorál az megvan, csak szorongva, meg az embernek az az érzése, hogy nem vendéglátóba, hanem katonai rezsimbe csöppent volna. Az ételek elkészülését csengővel jelzik, ami számomra, furcsa. Ha vendéglatóban dolgoznék, biztos megalázónak érezném, ha nekem így jeleznének, hogy kész az étel. Van akire egyszerre 10 rendelés jut, valaki meg ott ül és nem csinál semmit. Az ételek más ázsiai konyhához képest ugyan nagyobb választékkal vannak feltűntettve, korrekt árakkal ugyan, de a kiszolgálás nagyon nehézkes és néha a mosoly sem őszinte, erőltetett. Elképesztő olaj szag jön néha a konyhából, illetve tüsszentés (tudom mindenki ember, de azért mégis. . ) Nem voltam bennt, de szerintem nem is akarok. A pho levesük jó, de mindösszességében vannak sokkal jobb vietnámi éttermek is a városban. Remélem a jövőben tudnak majd fejlődni.
Átlagos vietnámi étterem, ahol szinte senki nem beszél magyarul a kisfiút leszámítva. Bár az ételek tűrhető minőségűek (mondjuk egyik szakácson se láttam konyhakesztyűt, illetve sokszor hallok tüsszentést a konyháról), a szolgáltatás lehetne hatékonyabb.
Hatalmas ugyan a választék a menüben, de sajnos az az érzése az embernek, hogy mindenki szenved aki ott dolgozik, vagy kevesen dolgoznak a konyhán. Egymással nem értem mit, de mintha állandóan kiabálnának egymással. A kiszolgálás nagyon lassú, a pincérek nem profik, a rendelés felvételétől kezdve a számlázásig (amit szerintem rosszul csinálnak) mindenki szorong. Érződik a helyben a munka, de a harmónia nincs meg. Az étterem kintről szép ugyan, de sajnos nem tudjuk mit akarnak pontosan kommunikálni: fine-dineinf akar lenni vagy ebédlő? Az ételek közül a Pho leves nagyon finom ugyan, de máshol is ugyanezt kapod a városban. Nagyon szerettem volna adni 5 csillagot, de sajnos nem ment, főleg a hangulat miatt: mindenki kiabál egymással. A pincéreknek 20x kell elmagyarázni mit kérsz, pedig rámutatsz a lapra. Egy egyszerűbb menülapot ajánlanék amit fenn lehet tartani. Remélem következő látogatásokkor jobban fogom érezni magam. A városban vannak sokkal jobb vietnámi éttermek.
Találtam egy vietnami éttermet. Itt régebben egy nagyreményű idősebb úr próbálkozott valami speciális bisztróval, nem is volt rossz. Na, de ki jár erre gyalog? Szinte senki. Itt a Baross tér vége, a Rákóczi út eleje. Úgy látszik, feladta, és jött a dél-kelet Ázsia ide is. Újak lehetnek, nagyon kedvesek, örülnek a vendégnek, csupa mosoly mindenki.
Azt hittem, senki nem beszél itt európain nyelveket, de egyszer csak odajött egy laza, 13 éves vietnami kiscsávó és tökéletes magyarsággal meginterjúvolt, hogy mit szeretnék. Na, ő a kakukktojás, a nyelvtudor a családban. Étlap izgalmas, bőséges, messze túlmutat az átlagvietnami büféken. Udon-tésztás levest kértem, remek ötlet volt, olyan nagyszerű volt a leve, hogy akármeddig elcuppogtam volna rajta. Azután ropogós kacsát kívántam, körettel, de mit kell itt mohóskodni, szinte már meghaladta a befogadóképességemet. Látványkonyha van, lehet nézni, hogy készül, mi készül. Kölök odajött érdeklődni, hogy mennyire élvezem a táplálkozást, dicsértem is rendesen. Abszolút ajánlható hely! Még számtalan izgalmas, felfedezendő dolgot rejtegethet.