A víz rettenetesen klóros,az élmény elemek nem működnek. . . Ok. A legkisebb gyermek elvágja a lábújját a medencében,sírás-hiszti. Megnyugtatom,pihi a pihenőágyon. Jön a másik gyermek neki is szétvágta a lábát valami. (2 órán belül vagyunk itt összesen)Itt már megfordult a fejemben,hogy start a recepcióra és visszakérem a belépőt és megyünk. A gyerekek nagyon várták a vizes élményt,ezért összeszorított fogakkal maradás van. Elmentünk ebédelni 13:00-kor. Az étteremben sem tolongtak,pár ember lézengett. Az étel ehető volt,nem kellett túl sokat várni(5 főétel 28000 ft üdítőkkel),de a szakács-felszolgáló olyan volt,mintha a pokolba kívánná a vendéget. Unott,kedvetlen,stb. Ezután kimentünk a kinti részre,de ott is elég elkeserítő volt a helyzet. 1 büfé üzemelt,arany áron. Hemzsegtek a legyek,darazsak. A csúzdák itt sem működtek! ! ! Visszamentünk a barlangfürdőbe,a harmadik gyerek is vágással a lábújján érkezik. . . . A medencék alja tele apró törmelékkel,fuga és csempe darabokkal. Két helyen az én talpam is sérült,de már nem akartam a gyerekek előtt pánikot kelteni. Összeségében egy rémálom volt. 2012-2020 között rendszeresen jártunk ide,ám az akkori és a jelenlegi állapotok ég és föld. Nem is csodálom,hogy hétvégén is alig voltak. Nem ajánlom a helyet!