![]() 2018. október 27.barátokkal járt itt
2018. október 27.barátokkal járt itt Decemberben jártam először itt családommal, majd a véletlen úgy hozta, hogy adnom kellett még egy esélyt a hotelnek. Azt gondoltam, h az első negatív élményt már nem tudják alulmúlni. . . . de igen. Botrányos. Tisztának sem mondanám, de a csap leszakadva, a gyerek korának nem megfelelő elhelyezés, pici szoba, az ajtót meg kellett rántani ahhoz, h ki lehessen nyitni.
A személyzet ostoba, csapnivaló, egyik este fél órával a vacsora megkezdése után már nem volt husos étel, majd ennek ellensulyozására kaptunk hajszállal panírozott rántott sajtot, amire a pincér válasza annyi volt, h nem ő a séf. Az parkoló betonja töredezett, óriási szögek állnak ki az egyes parkolóhelyeket elválasztó gerendákból, amelyek alkalmasak az autó megrongálására. Láthatóan a vezetőségnek egyáltalán nincs gondja erre a hotelre. Jobb lenne, ha átadnák a lehetőséget olyannak, akinek ez lenne a kicsi kincse, a mostani vezetőség pedig foglalkozna tovább az Oxygénnel. Bár ezek után már oda sem mennék.
![]() 2017. április 9.családjával járt itt
2017. április 9.családjával járt itt Kissè félve érkeztünk, miután sok rossz véleményt olvastunk. Óriási pozitív csalódás ért! Ár-érték arányban kimagaslóan kiváló: az ételek finomak, változatosak. Annyit lehet reggelizni, vacsorázni, amennyi belènk fér, a kávé ízletes, erős. A személyzet egytől egyig kedves, vendégcentrikus.
A szálloda tiszta, rendezett, a medence vize meleg, tiszta! Elhelyezkedés legjobb! Pici babàval mentünk, tiszta babaágyat is kaptunk. Az egyetlen negatívum az ágy iszonyatos recsegése, amelytől gyakorlatilag semmit nem aludtam (amúgyis pocsék alvó vagyok), a recepciós első szóra ugrott a probléma orvoslására! Nyilván nem vetekedhet a sokcsillagos szállodákkal, de az összes többivel igen! Biztosan visszatérünk még! Péternek külön köszönet a viccelődésért!