2026. augusztus 3.a párjával járt itt 25 Már mikor megérkeztünk, furcsa volt a fogadás, asztalhoz való kísérés. Majdnem pozitív, hogy még le sem ültünk, de már ott volt a másik felszolgáló és kérdezte mit iszunk. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem negyed órára egy kérdés után kapjuk az italokat, és nem azt látjuk, hogy kapkodás van, így inkább mondták volna azt, hogy már ne üljünk be.
Közben kaptunk egy kis tányérban ketchupot, amit kérdésre válaszolva NEM kértünk. Az ital sehol. Erre a válasz az volt, hogy a pultos el van úszva egy limonádét és egy üveges sört kértünk majd 15 perc után megkaptunk az italokat, nekem így egy limonádé még nem esett rosszul, mint ahogy itt. De már jöttek is a pizzák. Megkérdeztük akkor, hogy nem e lehetne bele jeget kérni. Persze ELFOGYOTT A JÉG kaptam egy meleg, citrompótló ízű, rottyant valamit ami a vacsora félig való elfogyasztása végére fel is habzott. Én valószínű, hogy jeleztem volna előre a FIZETŐ vendégnek, hogy ebben a kánikulában nem tudok hideg limonádét hozni, esetleg valami hűtős üdítő jöhet e a pizzákról nem írok inkább semmit, mert a 3dl 1500Ft-os limcsó már kiverte a biztosítékot, így a pizzához nem is vártam többet