2026. január 4.a párjával járt itt 55 Megérkezéskor Imre fogadott,a megszokott kedvességgel! A szobánk nagyon kényelmes,tiszta és nagyon finom illatú volt! Kipakolás után elmentünk ebédelni,ahol a személyzet mosolyogva,kedvesen fogadott! Ahogy leültünk azonnal jöttek és felvették az ital rendelést! Már többször voltunk itt, le a kalappal a személyzet előtt,itt tényleg a vendég az első!
Nagy hajtás volt,de mindent profin megoldottak,pedig volt pár nem túl kedves vendég! Ebéd után wellness jött,imádjuk a medencéket,szaunákat! Minden este vacsoránál volt zene,utána pedig hajnalig program! Nagyon jó programokkal vártak minket,remek előadókkal! A DJ akit hívtak,nagyon jó választás volt,fergeteges szilveszteri bulit csinált! Tökéletes választás volt erre a hétre a szálloda,megint nem csalódtunk! Köszönünk mindent! Jövünk még! ! ! !
2025. június 10.a párjával járt itt 55 Már második alkalommal voltunk itt,egy csodálatos hotel! Gyönyörű környezet,barátságos légkör,minden adott egy igazi békés kikapcsolódáshoz! A szobák nagyok,tiszták! A személyzet profi,mindenre figyelnek,külön kiemelném,hogy kedvesek,mosolygósak,jó itt vendégnek lenni! A hotel nagyon szép,tiszta,családbarát!
Itt mindenki megtalálja amire vágyik,gyerekkel is tökéletes(vannak programok,gyereksarok,pingpong,medence,farm látogatás),de ugyanúgy nyugdíjasok vagy fiatalok is megtalálják a tökéletes programot maguknak! A wellness nagyon jó,a benti 2 medence Isteni,nyáron pedig tökéles a kinti hidegvízes medence! Mi még biztosan visszatérünk! Szívből ajánlom mindenkinek! Aki teheti menjen el ide, nem fog csalódni! Külön köszönet mindenért Anikónak és Lacinak!