2026. április 27.egyedül járt itt 552026. április 18-án egy Kóspallag-Kismaros túra után betértem a Patak vendéglőbe egy szombati napon. Finom étel volt, jó séf! Cigánypecsenyét ettem, ami nagyon finom volt ízes szafttal. Gyors kiszolgálás volt. Nehéz volt választani az étlapon szereplő ételekből, de hát éhes voltam, mint a farkas...
2026. április 27.egyedül járt itt 55 Nógrád-Magyarkút túra után 2026. április 25-én jártam a Kocsma a pipáshoz vendéglőben. Mindenkinek tudom ajánlani! Kedves kiszolgálás, finom étel, jó séf! Sajttal töltött rántott bordát ettem csalamádéval. Máskor is megyek, végigenném az étlapot. Amit meg fogok itt kóstolni: Borjúláb rántva, Vaddisznó pörkölt, Szarvasgulyás, Ciigánypecsenye, stb.
. . Szóval nehéz volt választani. Hétfő és Kedd kivételével nyitva vannak.
2024. szeptember 20.családjával járt itt 55Balatonföldvár, Marika Büfé Bigaház. Kiváló sült keszeg és hekk a kínálatban, rendesen átsütve, citrommal szervírozva. Ajánlani tudom minden halételt szerető embernek. Cím: Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 4, 8623. (A vitorláskikötőnél.)
2024. augusztus 22.egyedül járt itt 15A balatonföldvári Balaton Klub sima lángosa 10/0. Már a valamivel alacsonyabb ár is enyhén gyanút keltő volt, de az elkészült étel látványa egyből beindította a vészcsengőt, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Ehetetlen, sületlen, vékony csiriztészta, nem rendesen megkelt tészta hirtelen megsütve és a pultosok applikációs borravaló kérése vérlázító. Csak az éhség miatt ettem meg. Kilométerekre el kell kerülni.
2024. augusztus 22.egyedül járt itt 25 A Kacifánt Terasz vendége voltam 2024 nyarán. Egy jót szerettem volna ebédelni, de sajnos éhes maradtam. Amit rendeltem: Roston sült csirkemell, grillezett zöldséggel. A Roston sült csirkemell rendben volt, csak a mennyiség nem volt megfelelő, sőt még gyermekadagnak is kevés volt.
A köret szintén nagyon kevés volt, a grillezett zöldséget mirelit zöldségből készítették, de nem sült meg egyáltalán és kevés féle zöldségből készítették. Ezért az ár-érték arány egyáltalán nem volt megfelelő. Kissé erőszakosnak tűnt a kétszeri "italt nem kérnek? " kérdés. . . Lumnitzer.