2026. január 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártunk már a Zöld Elefántban, és minden alkalommal ugyanazt a kiegyensúlyozott, megbízható színvonalat kaptuk: figyelmes kiszolgálást, gondosan elkészített ételeket és igényes, kellemes környezetet. Az ételek frissen készülnek, az adagok bőségesek, az ízek harmonikusak.
Legyen szó főételről, desszertről vagy italokról, minden esetben érezhető a tudatos konyhai munka és a tapasztalat. A vendégtér rendezett, ízléses, nem zsúfolt, ideális egy nyugodt ebédhez vagy egy hosszabb, beszélgetős vacsorához is. A kiszolgálás kifejezetten pozitív élmény: udvarias, hatékony és rugalmas, ami egy forgalmas étteremnél különösen nagy érték. Látszik, hogy a csapat összeszokott, és valóban törődik a vendégekkel. A vegyes hangvételű vélemények kapcsán érdemes reálisan látni a dolgokat: egy népszerű, nagy forgalmú étteremnél mindig lesznek eltérő benyomások. A visszatérő vendégélmény azonban sokkal pontosabb képet ad, és ez alapján a Zöld Elefánt egy stabil, következetesen működő hely, ahol a minőség és a vendéglátás színvonala nem alkalomszerű, hanem rendszeres. Összességében egy megbízható, korrekt és szerethető étterem Győrben, ahová nyugodt szívvel vissza lehet térni. Mi biztosan fogunk.