2025. december 23. járt itt 15 sajnos rossz tapasztalatot kell megosztanom. Ma szerettem volna rendelést leadni tálakra, hívtam a telefonszámot. Felvette egy, hölgy és közölte, hogy vasárnapig lehetett leadni rendelést. Mondtam neki, hogy a honlapon és a közösségi médián ( facebook) 2025. 12. 23.
14 óráig van kiírva (pirossal kiemelve), erre minősíthetetlen hangnemben mondja, hogy az biztos nem így van, mert javítva lett, majd mindjárt megnézi a telefonján, érdekes módon a telefonhívás megszakadt. Minden platformon az van kinn, hogy ma 14 óráig lehet rendelést leadni. De a hölgy elintézte azzal, hogy rámtette a telefont, utána hívtam a számot fel se vette, azaz letiltotta a számom, mert rögtön elutasította a hívásom. Az előzményhez hozzá tartozik, hogy bekiabálta valaki, "biztos nem veszünk már fel rendelést, mert már minden ki van mérve. " A tulajdonost kérve a telefonhoz a válasz nincs itt, a telefonszámát kérve a válasz az volt, hogy nem adja ki, mert nem lehet magán szám . Sajnos el kell keserítsem ki kell adni a vezető számát, de semmi gond, mert egy ismerőstől megkaptam, bár azt kell mondjam a vezető se másabb, mint a beosztotjai, hisz ő is letiltotta a számom :) Az biztos, hogy senkinek nem ajánlom ezt a helyet! Minősíthetetlen, meg meghazudtolnak. Azt gondolom tévedni emberi dolog, de elnézést kérni lehet és nem így lerendezni, hogy ráteszik a vendégre a telefont, minősíthetetlen hangnemben beszélnek. Gratulálok, csak így tovább!