2026. augusztus 30.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hosszú ideje jártam a helyre, most volt egy fél év kihagyásom és péntek este úgy döntöttem hogy elviszem a barátnőmet is. Amikor megérkeztünk kaptunk is egy asztalt, amint leültünk (nem messze onnan ahol a pincérek állnak), hallottam hogy megy a beszélgetés, amiben a barátnőm melleiről volt szó.
Volt egy felszolgáló később a kollégái megszólításából megtudtam hogy Bali/ Balázs, aki minket is kiszolgált, arra már a barátnőm lett figyelmes és szerintem felháborító hogy amikor felment mosdóba, a felszolgáló megpróbált hozzáérni (hozzá is ért feltűnően, ezen kívül még fizetésnél is), és nem csak az ilyen véletlen összeérésről beszélek, inkább taperolásnak nevezném. Számomra ez felháborító volt és az is hogy folyamatosan őt nézegették. Mi csak egy nyugodt estét szerettünk volna ott eltölteni, barátnőm pedig kellemetlenül és rosszul érezte magát, nem fogok többet menni