2025. június 17.a párjával járt itt 55Többször voltunk már. Személyzet általában barátságos. Kérésünket igyekeznek teljesíteni. Ételek finomak. Változatosak. Szoba kényelmes. Nagysága megfelelő. Wellness nagyon jó. Szauna szuper, még nyáron is. Tavacskában sok-sok hal. Élmény a horgászat. Kacsák szelídek, lehet etetni őket. Szeretünk oda menni. Már törzsvendégek vagyunk. Teltház esetén sem zsúfolt.
2024. augusztus 24.a párjával járt itt 55 Két ágyas szobában voltunk. A tó a másik oldalon volt. Így mindig Körbe kellett menni, ha horgászni akartunk. Étkezés nem volt benne az árban. Az apartman tiszta, nagysága megfelelt nekünk. A szobában az ágy kényelmes volt. A konyha kicsi volt, de a főzést meg lehetett oldani. Ha lehetne egy elszívó jó volna.
Összességében jól éreztük magunkat. Ha lesz lehetőségünk, még visszamegyünk.
2022. január 2.a párjával járt itt 55 2021. dec. 24. - től dec. 27. -ig voltunk férjemmel a Venus Hotelben Zalakaroson. Kb. egy héttel az utazás előtt hívtam a szállodát, hogy karácsonyra szeretnék foglalni. Udvariasan közölték, hogy szeretettel várnak. És valóban, ahogy odaértünk mindig mi voltunk a "Vendég". Mindennel a legmesszebb menőkig meg voltunk elégedve.
A személyzet mosolygós, barátságos, amit pluszban kértünk teljesítették. Az ételek ízletes, és bőséges volt. A szoba tiszta, minden nap takarítottak. A Wellness is megfelelő. Szeretnénk visszamenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.