2013. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 15 Ez az a hely, amit nem ajánlok senkinek. A szobákból a lapos tv és a hűtő hiányzik,wc papírért kuncsorogni kellett, egy szobában volt csak hütő és most a fő épületről beszélek, mert ugye ez volt meghirdetve. Tovább mennék, a wellnes részlegen a szaunát használhatod de csak este 19 óráig, de előtte jelezd, mert ha nem érsz vissza a város másik végéből akkor már nincs ott senki aki bekapcsolja.
A jacuzit használhatod több ezer forintért pluszba. Majd jött a reggeli ami tojásrántotta tükörtojással és eláztatott virslivel, kávé ami kávé helyett víz. Ennyit a svédasztalos reggeliről, mert mindkét nap ez volt. Kérdem én ha az ember egy hétig ott van egy hétig tojást eszik tojással? Hazai ízvilág vacsora, amely egy szalonnasütést tartalmazott csak, megkaptad a jó zsíros szalonnát és kezdj vele amit akarsz, vágj fel fát és lakjál jól. Majd amikor a fizetésnél reklamáltam,hogy nem azt kaptuk ami meg volt hirdetve még ők voltak felháborodva. Természetesen számlát nem adtak semmiről. Nem ajánlom senkinek, aki teheti válasszon mást, mert csúnyán becsapódik. Wellnes szálló wellnws nélkül, félpanzió félpanzió nélkül.