Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Oszlányi Miklós
1000
Itt járt már

Oszlányi Miklós adatlapja

1Értékelés
1
0
0
0
Bemutatkozás
Hosszú idő óta - 24 éve - aktív nyugdíjas vagyok. Aktív életemben - építészmérnökként - kivitelezőként - építésvezető, vállalati főmérnök - , tervezőként - településtervező, szakosztályvezető - , nyugdíjazásomig pedig 16 évig megyei főépítészként dolgoztam. Nyugdíjbamenetelem után aktív tervezőként településtervezéssel foglalkoztam 2014. év elejéig.
Nyugdíjbamenetelem után kezdtem utazni a világban: csak néhány hely, ahol jártam:
Dél Amerika (Brazilia, Peru, Bolívia, Argentína), Észak-Amerika (Kelet-Közép-Nyugat), Dél Afrika, Fél világ körüli út (London,Buenos Aires, Ausztrália, Husvét sziget,Szingapur), Franciaország, Svájc, Olaszország, Németország, Vietnám-Kambodzsa-Laosz, Thaiföld, Észtország-Lettország-Litvánia, Mexikói nagykörút + Karib szigeti hajóút a világ legnagyobb hajójával, és még hosszan sorolhatom.
Most következik Magyarország megismerése, mert "amíg a bőröndöt tudjuk cipelni, addig utazzunk távolra". Ez volt a mottónk.
Magánéletem rendezett.
Két fiú gyermekem, négy unokám van, Ők az életem legértékesebb eredményei, részei.
Egészségi állapotom kitűnő -hat műtétem volt az elmult öt évben, köztük két csípőprotézis műtét is: maximálisan elégedett vagyok az egészségügy eredményeivel. Tapasztalatom: a baj jelentkezésekor kell az orvosokat megkeresni, időben minden gyógyítható !
Nem dohányzom, nem vagyok alkoholista és a stressz negatív hatásait lehetőségeim határain belül gondosan elkerülöm: ezt tartom alapelvemnek.
Elégedett, pozitív gondolkodású embernek tartom magam.
Így utazok, így járok étterembe
Az utazásaimról a "bemutatkozás" cím alatt írtam röviden, címszavakban. A lényeg, hogy utazásaim nagyobb része nyugdíjbamenetelem után valósult meg. Szerencsémre a hozzá szükséges anyagiak megteremtéséhez aktív tervezőként volt lehetőségem.
Sajnos az utóbbi három évben drasztikusan lecsökkentek a tervezési megbízások, így az utazások anyagi feltételei is. Előnye viszont, hogy megmaradt a nagyon szép Magyarország részletesebb megismerése.
Regisztráció2014.05.31
Utoljára itt2016.11.26

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. május 31.a párjával járt itt
Május 25. -30-a között hat felejthetetlen napot töltöttünk az eddig még előttünk ismeretlen ART Hotelben, De az biztos, hogy nem ez volt az utolsó látogatásunk. Tervezzük a jövő évi idejövetelünket is. Minden tapasztalatunk meghaladta az ötcsillagos értékelést: a személyzet figyelmessége, kedvessége, a tisztaság, az igazán családias hangulat, és nem utolsó sorban a svédasztalos ellátás minősége !
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés