2025. július 30.családjával járt itt 55 Már harmadik alkalommal nyaraltunk a Club Dobogómajorban. Gyönyörű, igényesen kialakított és szépen gondozott birtok nagyon kedves és készséges személyzettel. Alkalmas a nyugodt pihenésre párok és családok számára is. Korábban kis kedvencünket is vittük magunkkal, nagyon jól felkészült a szálloda a házi kedvencek fogadására is, ezzel együtt is tiszta, szép szálláshely.
Figyelnek a speciális igényű vendégekre is, pl. kaptunk egy kerekesszéket a nehezen mozgó édesanyám számára, ezzel megkönnyítve azt, hogy bejárhassuk közösen a teljes birtokot. Külön jólesett tapasztalni azt glutén érzékenyként, hogy a konyha eleve olyan alapanyagokból készít sok ételt, hogy azt mindenki tudja enni,így mi is sok ételből tudtunk választani. Jó szívvel ajánlom ezt a hotelt/birtokot, mi már a következő utazásunkat tervezzük ide.
2016. február 7.a párjával járt itt 55 Nagyon kedves és készséges a személyzet, kellemes, otthonos a hangulata. Valódi pihenést nyújt és a vendégek egyéni igényeire is kiemelten figyelnek. Finom és bőséges a reggeli, rossz idő esetén is aktívan lehet tölteni a napot: ping pongozással, a wellness részleg használatával vagy a tulajdonosok által ajánlott környéékbeli programokon való részvétellel.
Nagyon közel van a várhoz vezető túra ösvény, az udvarról látszik a vár és a Pálinka múzeum.