2025. november 17.gyerekekkel járt itt 55 November legelején volt szerencsénk 2 éjszakát eltölteni a Hotel Visegrádban családostól. A szobák szép tiszták voltak, a gyerekeknek való pótágyak viszont lehetnének nagyobbak. A wellnes részlegek teljesen megfelelőek, a gyerek részt nagyon élvezték az unokáink. A felnőtt rész is mindenden igényt kielégít.
Lehetőség van hajókirándulásra befizetni, ahova a Hotel transzferjáratai bérmentve viszik-hozzák a szállóvendégeket. Az étterem nagy, kérés nélkül volt asztalunk foglalva a 3 szobára. Az étel választék nem olyan nagy, viszont mindenki jól lakottan távozott. A helyben sült mini palacsinta a gyerekek kedvence lett. Az udvar rész igényes és tiszta, a játszótéren pedig jót játszottak a gyerekek. Egyetlen dolgon változtatnék, a folyosók végein az ajtót vagy ablakot nyitva hagyják, így amikor a meleg wellnes részlegből felmegy a vendég, legyen az gyerek vagy felnőtt, nagyon a huzat, ami a nem éppen kellemes.
2025. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55 Egy kis kirándulást terveztem az unokáimnak, elsődlegesen kastély látogatás volt a célom. Mivel a Hajósi Barokk Kastély volt a legközelebb utazás szempontjából, így erre esett a választásom. A parkja gyönyörűen gondozott, szép és tiszta. A kastély földszintjén vadászati kiállítás található, ami a gyerekeknek jól leköti a figyelmét.
Az emeleti rész a régi főúri életet mutatja be, nagyon szépen berendezve. A festmények és a bútorok nagyon szépek! A kastély nagy előnye, hogy akadálymentesített, a lift használható. Az ott dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek. A földszinten található még egy kis kávézó, a gyerekek legnagyobb örömére jégkrém is kapható. :)
Gyerekekkel könnyen felfedezhető minden része, nem olyan nagy, hogy az érdeklődésük alábbhagyjon. Nekünk nagyon tetszett, 2x is voltam pár napon belül, először 3 unokámmal, majd másik 2 unokámmal. Nagyon köszönjük a lehetőséget!