2025. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55 Egy kis kirándulást terveztem az unokáimnak, elsődlegesen kastély látogatás volt a célom. Mivel a Hajósi Barokk Kastély volt a legközelebb utazás szempontjából, így erre esett a választásom. A parkja gyönyörűen gondozott, szép és tiszta. A kastély földszintjén vadászati kiállítás található, ami a gyerekeknek jól leköti a figyelmét.
Az emeleti rész a régi főúri életet mutatja be, nagyon szépen berendezve. A festmények és a bútorok nagyon szépek! A kastély nagy előnye, hogy akadálymentesített, a lift használható. Az ott dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek. A földszinten található még egy kis kávézó, a gyerekek legnagyobb örömére jégkrém is kapható. :)
Gyerekekkel könnyen felfedezhető minden része, nem olyan nagy, hogy az érdeklődésük alábbhagyjon. Nekünk nagyon tetszett, 2x is voltam pár napon belül, először 3 unokámmal, majd másik 2 unokámmal. Nagyon köszönjük a lehetőséget!