2025. október 2.a párjával járt itt 35 Utunk során gyakran be tértünk a csárdába étkezni, kávézni. Két hete vasárnap is erre jártunk. . . Étlapról választottunk . . rántott borda, szték burgonyával, párom cigány pecsenyét. Tetszetős tányér, kettő hús, köret. Nehézségek árán próbáltam el nyiszálni a húst, a rágás is nehézkesen ment, rágós , sületlen (?
) volt. A hús szál irányba volt vágva, kloffolás nélkül, sótlanul sütve. Jeleztem a pincérnek, aki készséges volt . . kicseréli. . . Sajnos a cserélt étel sem volt jobb. . ugyan ez a probléma volt a hússal, sőt a burgonya újból át sütve meg szívva magát olajjal. . . Jeleztem fizetési szándékom, a főnök asszony jött, gyorsan az orrom alá dugta a terminált, majd az utalás után, látva a tányéron ott maradt el nem fogyasztott ételt. . . meg kérdezte: "Minden rendben volt"? Ismét jeleztük a problémát a hússal (amiről már valószínű értesült. . . azért Ő jött. . ) Válasz: " Ha ,ezt előbb tudja adott volna némi kedvezményt! " Csalódottan , éhesen távoztunk.