2025. október 12.családjával járt itt 25 2025 okt. eleje. A mellékterem hideg és rideg. A felszolgaló hölgy segítőkész. Az italok rendben, bár a vizesüveg nyitottan erkezett. A libamáj előétel állaga és íze közepes, mennyisége kritikusan kicsi, étlapon szereplő gyümölcs nemvolt hozzá, viszont az ára nagyon erősen túlzott. A fazekas húsleves langyos, semleges íz, az egyetlen majgomboc apró.
A benne lévő hús (zúza? ) felismerhetetlen. A velős csontnak nincs köze a leveshez, furcsa ízű, nem tünt frissnek, mindenben messze elmarad a régitől. A sztrapacska tapad, ragad, íztelen, kicsi tejföllel, par szem szalonával. Egy szlovák vendeglős nem ismerné fel. A deszertek minőségei még elfogadhatoak, az áruk - a mennyiséghez- alig. A kávé ár olasznak írt, igen fura. Ezt a Kéhlit nem ajánlom, külföldiekkel egyátalán. Ma meg a nevet kihasználva van vendég, de fogyni fog. Én visszasírom a régi Kéhlit!