![]() 2015. július 28.a párjával járt itt
2015. július 28.a párjával járt itt Minősíthetetlen szolgáltatás, messzire kerülje el, aki teheti. Telefonon rendeltünk ételt este nyolckor, ahol biztosítottak róla, hogy nagyjából egy óra alatt kiszállítják a rendelést. Másfél óra elteltével mi telefonáltunk megint rájuk (még csak nem is ők jeleztek a késéssel kapcsolatban), hogy mégis, mi a fene történik.
A futár már mindjárt nálunk lesz, mondta a diszpécser. Mindezt egy elnézést, vagy bocsánat beböfögése nélkül. Újabb fél óra, összességében tehát a rendelés eltelte után két órával megint mi telefonáltunk, hogy akkor köszönjük, törölnénk a rendelést. A diszpécser csak annyit bírt kinyögni, hogy hát a futár onnan már elindult, de akkor mindjárt szól neki, hogy sztornó. Egy elnézést elmormolása, vagy hozzátok vágunk egy ajándék üdítőt, vagy bármilyen egyéb gesztus megint meg sem fordult a jóember fejében. Szeretnék ezúton is gratulálni az Aranyhíd Étteremnek ahhoz, ahogyan kezelték a rendelésünket, amilyen profin és kiváló modorban kommunikálnak rendelésekért felelős alkalmazottaik és amilyen jó munkát végeznek összességében a vendégeik megtartásában. Az elmúlt hónapokban rendszeresen és nagyobb értékben rendeltünk innen ételt, ennek természetesen a ma esti élmények után vége.