2026. április 12.gyerekekkel járt itt 15 Szó szerint borzalmas úgy, ahogy van. Elképesztően hangos, egyszerűen nem lehet aludni egyetlen percet sem. A tulajdonosok egyáltalán nem rugalmasak. A fürdőszoba borzasztóan koszos volt, konkrétan le volt pisilve a vécé, mikor megérkeztünk. Csak egy fél dl szappan volt az irtó koszos adagolóban, semmi más felszerelés.
Egyáltalán semmi. A kádban és az ágyon több sötét szőrszál is volt. Hiába reklamáltunk, egyáltalán nem érdekelte a tulajt. Egy éjszakára nagyon drága is volt. Több éjszakát akartunk maradni, de az első fél óra után tudtuk, hogy nem fogunk. Senkinek sem ajánlom, aki pihenni menne, mert azt nem fog tudni, garantáltan.
2022. szeptember 18.a párjával járt itt 15 Most voltunk ott a párommal 3 nap 2 éjszaka, de szó szerint olyan szinten undorító az ellátás, hogy azt már minősíteni mínuszokban se lehet, nemhogy csillagban. Van kétféle étel, amiből lehet választani, de olyan rossz, hogy teljesen ehetetlen. A reggeli szintén, a legeslegolcsóbb, kukába való teljesen egészségtelen dolgok.
Ráadásul 8-10 - ig van reggeli, de fél 9-kor már semmi sem volt, nem is tudtunk reggelizni. A vacsora is 18-20-ig van,de inkább ne is lenne, olyan rossz. A jakuzzi is szintén használhatatlan és a medence is, nagyon koszos volt,szerintem évente takarítják ki. Törülközőt nem kaptunk, de kéztörlő sem volt a szobában. A fürdőben ne keressetek konnektort, mert az sincs. Ez inkább tábor, mint hotel. Nem érdemel 1 csillagot sem. Ha valaki még ezek után menni szeretne, tegye, de előtte készüljön fel arra, hogy a hotelben az étel borzalmas. Esküvő van minden hétvégén, reggel 4-ig bömbölt az élő zene és az ordítozás. Pihenni máris off, ha valaki azért menne - hétvégén. Összefoglalva :katasztrofális, még az életemben ekkorát nem csalódtam, pedig az egész országot bejártam szinte, de sehol nem találkoztam ilyen minősíthetetlen ellátással. Soha többé!