2025. augusztus 18.barátokkal járt itt 15 Rendeltünk egy epres és egy meggyes limonádét. Mind a kettőben vegyes erdei gyümölcsök voltak, a limonádé íze is azonos volt. Szerintem ugyanazt a limonádét adják bármelyiket is kéri az ember. . . Rendeltem egy Brassói aprópecsenyét ami egy pici maroknyi! ! ! adag volt a tányér közepén. Főételnek ez a mennyiség egy vicc.
Aki szeretne jól lakni az szerintem ne ide jöjjön, ebből az adagból egy férfi embernek 4-5ször kéne rendelnie. Ez még az 5 éves kislányomnak sem lenne elég mennyiség! Arról már nem is beszélve, hogy tocsogott a zsírban/olajban. De nyilván ezt a pici mennyiséget is megettem mert éhes voltam. Miután az ételre kb 50 percet (! ! ! ) vártunk. Nem teljesen értem, hogy miért, mert vendég is csak alig volt. De lehet hogy a pincéreket lefoglalta épp a hamburgerezés, amit egy közeli ismert hamburgerezőből hozattak maguknak. Szerettem volna uborka salátát is rendelni az ételhez, de az nem volt. Viszont amikor visszakérdeztem a kínálatra, hogy akkor milyen savanyúságok vannak, akkor jöttek a pofa vágások a pincér hölgytől. . . Desszertnek rendeltem egy sajttortát, amit elfelejtettek kihozni. Amikor jeleztem újabb fél óra várakozás után, kaptam egy fura állagú pohár desszertet ami inkább joghurtra hasonlitott. Amikor megemlítettem hogy sajttortát kértem azt a választ kaptam, hogy náluk ez a poharas desszert a sajttorta :D No komment. . . :D Rendeltünk még ketchupot is a pizzához, amit szintén nem hoztak ki, megettük a pizzát ketchup nélkül, viszont a számlán már rajta volt. . . Oda kell figyelni, mert a rendelés felét lehagyják, de érdekes mód a számlán már rajta van minden. Mindezt a fizetés után jeleztük az étterem vezetőnek is. Aki lekezelő volt, és miközben soroltuk a panaszokat csak mosolygott, majd megkérdezte hogy ő most hogyan tudna segíteni. . . Ha minden rendben lett volna akkor is irreálisan drága ez a hely, igy hogy semmi nem volt oké, így meg aztán pláne nem érte meg. :( Nem ajánlom a helyet senkinek!