Tűzmanó étterem értékelései

Értékelései
0
4
4
6
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tűzmanó értékeléseit!

Olvasd el Tűzmanó étterem értékeléseit!

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 16.
25 éve jártam itt utoljára, nagyon jó hely volt. Gondoltuk, ha már amúgy is arrafelé utazunk betérünk egy szép őszi vasárnapon, rettentő éhesen, úgymond egy elmaradt szülinapi ebédre. (14 órakor) Rosszul gondoltuk! Az étterem nyitva tartás táblája szerint, 11:30 órától 16 óráig várják a vendégeket, de nem így történt. Zárva volt!
Megosztom
Régi időket idéző, egyfajta mini csárda -

Csaba Vendéglő Balatonszemes

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaralásból hazafelé tartva, pihenőként álltunk meg Balatonszemesen, éppen ebéd idő felé. Végig sétálva a Kisfaludy úton, egy pillantást vetettünk e kis vendéglőre, majd bátortalanul érdeklődtünk arról, hogy kártyával fizethetünk-e,- és igen. Megtekintettük a kifüggesztett étlapot és tovább sétáltunk, hátha lesz valahol más választék, jó árban,-de nem volt.
Megosztom
Pihenés kettesben -

Hárs Kisvendéglő Eger

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 19. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotelba való bejelentkezés előtt betértünk eme vendéglőben. Belépve hangulatos helynek tűnt, ahol a pincér nem állt a helyzet magaslatán, és mi sem, mert azt sem tudtuk hová üljünk, amihez egy kis segítséget vártam volna. Mindketten levest rendeltünk, én Gulyást. Amikor elém tették a színe az iskolai menzáéval vetekedett, az íze pedig alig fűszerezett, szinte kockaleves, illetve kissé a gulyáskrém volt benne felfedezhető.
Megosztom
Kóstolgattunk... -

CZZ Vendéglő Salgótarján

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 23.
Többször jártunk már ezen a helyen, párommal is és a gyerekekkel is. Jelen esetben kettecskén ültünk be egy jó ebédre. A választék kiváló, többféle töltött hús is szerepel az étlapon, ezért nehezen ment a döntés. Felvetettem, hogy esetleg kétféléből variálható-e az étel, ami szerencsémre megoldható volt. Isteni volt mindkettő.
Megosztom


TérképX