2026. július 18.a párjával járt itt 15 Mind a kiszolgálás mind a higiénia nagyon gyenge. A pultos lány egy eleve a műkörmének kilyukasztott gumikesztyűvel készítette az ételeket, amivel kijött a pult mögül és körbe simogat ott egy kutyát, bele törölte a konyharuhába es visszament ételt készíteni.
Kérés után ugyan cserélte a kesztyűt de ez se a vendég élményen, se a konyharuhán és a már összefogdosott dolgokon nem segít. Ezután kihozták egy extra 3. ételt, amiről csak kérdeztünk a rendelésrkor de két másik ételt rendeltünk végül ketten, majd ezután ki is számlázták, amit szerencsére a fizetéskor észrevettünk. Borzasztóan kellemetlen élmény volt, nagyon alacsony kiszolgálása mi és higiéniai színvonal. Hiába csillog kívülről, ha közben az alapvető szabályokat nem tartják be. NEM AJÁNLOM
2023. június 4.a párjával járt itt 15 Nagyon draga csalódás volt. Ejszaka 1oran at részeg lakok kiabáltak az ajtó előtt és vertek a szomszed szoba ajtaját. Privát szféra nulla. A zuhanyozóban is hallottam mit veszekednek a folyosón. A személyzet egy 20ev körüli fiú semmit nem csinalt a helyzet megoldása érdekében. A SPA 7ig van ami vicc. Parkolás fizetos egy négy csillagos hotelben.
Csucs: a francia agy két solo ágyból van össze tolva úgy h összebújni nem lehet mert eltűnik az ember a tíz centis résben középen. Lelakott feeling , lötyögő zuhany rózsa es kardugulo wc elkepzelni nem tudtunk volna rosszabbat egy 4*os hotelhez.