2025. november 25.a párjával járt itt 45 2025. 11. 17. -11. 21. -ig töltöttünk itt a feleségemmel 4 éjszakát. Jók: finom és változatos ételek főleg este. Kedves a személyzet. A szoba az elvárásnak megfelelő, az ágy matrac kiváló. Kifogásolt dolgok: 70 éven felüliek vagyunk a második emeleten kaptunk szobát és NINCS LIFT! Naponta kellett többször 42 lépcsőfokot fel és le megjárnunk!
A fürdőszobát szépen felújították, de nincs egy fogas ahova a nedves törülközőt, vagy fürdőköpenyt felakaszthatnánk. Nincs WC papír tartó, sehol nincs szappantartó (zuhanyzóban, mosdóban). Nagy az áthallás a szobák között. Felújították a vízvezetéket, de ezek a falban nincsenek szigetelve, így ha valaki elkezd zuhanyozni zúg az egész szoba! A tv. adásnál időnként elmegy a kép és a hang, azt írja ki, hogy gyenge a jel. Ez elég bosszantó tv nézés közben. A wellness részlegben itt tartózkodásunk ideje alatt egyik medencében sem működött a buborékoztató.