2026. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 15Pozitivum: all inclusive ellátás, bőséges ételválaszték, úszómedence, medence kicsiknek
Negatívum: elavult szobák, zuhanyzóban beállitani a vizhomersékletet lehetetlen, elszívó a wcben nagyon gyenge, túl puha matracok, a klimatizáció pocsék pedig kaptunk emiatt másik szobát is, de abban is pocsék volt, hangos de nem bir kihűteni 8m2-es szobát sem, emiatt 5 napig nem aludtam, a terasz mintha egy horror filmből ugrott volna ki: legalább 5-6 tíz centiméteres pók és rengeteg pókháló, tv-ben cca.
8 magyar adó többi osztrák/ német, még a gyerediszkóban is angol dalokat játszanak, a part elavult még a füvet sem öntözik, olyan mint a sivatag, a kinti étterem asztalainál alig van árnyékoló, helyette vannak madarak meg darazsak, a liftek mint a szaunák. . . és még sorolhatnám hajnalig. Ja. Kijelentkezni 10 ig kell 3s 10:30 ig tünés a parkolóból. Megáll az eszem. Számomra 1 csillagos hotel/munkásszálló. Soha többet