Molnár A.: Felemás érzések - Danubius Health Spa Resort Sárvár Sárvár

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>
Értékelést írta:
4 szállásértékelés 4 városban járt
0 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Felemás érzések

   Mobilról küldte. | 2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pozitívumok: A szálloda szép csendes helyen fekszik, gyönyörű arborétum szélén.A szállodából minden helyi nevezetesség hamar elérhető. A szálloda minden része nagyon tiszta, a személyzet kedves, segítőkész. A szobák tágasak.
Az étel mennyisége és minősége jó.
Mindig folyamatosan pótolják az utolsó pillanatokban is volt mindenből és minden étel melegen volt tartva.Délben finom levest is felszolgáltak.
Nagyon tetszett hogy az étterem bejáratánál egy fertőtlenítő hatású kézmosó volt elhelyezve.
A szálloda légköre nyugodt , csendes.Többségében az idősebb korosztály látogatja.
A wellness részleg nem nagy , de megfelelő, jó, hogy már korán kinyitják, így bőven van idő esetleg reggeli elött egy kis szaunázásra, fürdésre.
Negatívumok: A szobák berendezése kopottas egy kicsit, a fürdőszoba kicsi.
A fürdőszobában a zuhanyfej a zuhanycsőre kb. 30 fokban van felhelyezve egy speciális akasztós csatlakozóval, ami által a zuhanyozás nem a legjobb élményt adja, kimondottan rossz volt vele zuhanyozni.
A TV adások sugárzásának minősége nagyon gyenge, majdhogynem élvezhetetlen.
A szobák nem légkondicionáltak.
Most novemberben nem okozott problémát.
Foglaláskor érdemes előre tisztázni, hogy sima vagy francia erkélyes lesz-e a szoba, mert nyáron nem mindegy.
A szobában kevés a szárítási lehetőség. A szobában kell megoldani a vizes szobai törőlközők, wellnesstörőlközők, fürdőlepedők szárításának megoldását, ami szinte lehetetlen.
Csendes arborétumra néző szobát foglaltunk.
Ezek után első éjszaka szobát kellett cserélnünk, mert hajnalban a fűtéscsőből olyan hangos zajok jöttek, hogy nem lehetett aludni tőle.
Persze már arborétumra néző szoba nem volt.
A másik oldalon kaptunk az első emeleten egy másik szobát.
Éjszaka itt sem lehetett megmaradni, mivel mihelyt lekapcsoltunk mindent és lefeküdtünk egy állandó monoton elektromos zúgó hangot hallottunk a mellettünk lévő szobából. Akkor még azt hittük, hogy a mellettünk lévő szervízszobábol jön a hang,
ha a fülünket a falhoz tettük, akkor lehetett igazán hallani, hogy onnan jön.
Ezt a szobát is lecseréltettük.
Ugyanazon az oldalon csak a harmadikon arrébb egy másik szobát kaptunk.
Eljött az este és nem akartunk hinnia a fülünknek, ugyanazt a zúgást hallottuk és ugyanúgy a fal felől.
Ez már a harmadik esténk és még nyugodtan nem pihentünk.
A végén egy alkalmazott elárulta, hogy a zaj nem a másik szobából jön, hanem a falak vezetik az azon az oldalon földszinten lévö iszapfeldolgozó gépek hangját.
Ezért hallottuk azon az oldalon mindenhol.
Így elgondolkodtató, hogyha valakit ez zavar , érzékeny erre, akkor ez az oldal nem biztos hogy jó lesz.
Persze máshol már nem volt hely.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a szálloda vezetése próbált emiatt kompenzálni a végelszámolásnál.
A wellnessben a szauna lepedőt nem cserélik. Egy lepedőt kap az ember egész napra, majd másnap van lehetőség a szobatakarításnál cseréltetni.Ez így nem valami higénikus és praktikus, pláne úgy hogy a szaunavilág meztelen. A lepedőt terítem magam köré.
Most ha többször szaunázom egy nap milyen állapotban van az a lepedő és ezt használjam a nap hátralévő részébe.
Nem guszta , vagy akár másnap reggel a tegnapi nedves, izzadt lepedőt használjam, mivel majd napközben a szoba takarításánál cserélik, ha éppen nem vagyok vele a fürdőben.
Befizettünk a wellness területén található sóbarlangos szoba igénybevételére egy alkalmat.Már igénybe vettünk másik szállodában ilyen lehetőséget.Itt is nagyon szépen ki volt alakítva a szoba. Hangulatos volt.
Bementünk, becsukták az ajtót, elkezdődött az 1 órás ottlétünk, lekapcsolták a lámpákat csak a rejtett hangolat világítás fénylett.
Az ember ellazult, átadta magát a tiszta levegőnek és a hangulatnak, amikor hirtelen azt hittük, leszakad a mennyezet.
Ugyanis itt futnak a szenyvíz elvezető csövek, így felettünk lévő szobákban, bárki lehúzta a WC-ét, megnyitotta a csapot vagy a zuhanyt mellettünk zubogott le nagy robajjal.Kb. 4-5 percenként. Kiábrándító.
Így az ellazulásnak lőttek, max csak a jó levegőt szívhattuk .Az ötlet a sóbarlangra jó lett volna , csak hát a tervezés lehetett volna okosabb, hogy hol alakítsák ki ezt a szobát.
Az étteremben az ételeket felszolgáló pultokat csak egy oldalról lehet megközelíteni és mivel az étel tároló részek elég keskenyek, hosszú sorok alakulnak ki az étel szedésénél, mivel 1 ember kb. 3ételt takar ki a testével, míg ő egyből szed, amiről persze nem tehet.A másik pultnál akár reggel vagy este a zöldségek, savanyuságok, öntetek tárolásánál egymás mögött három tároló edény van, mivel itt is csak egy oldalról lehet a pultot megközelíteni, fenn áll a fent leírt anomália pluszba, nagyon mélyre kell benyúlni, mondjuk a harmadik edénybe levő ételért, ezért rendszeres, hogy a belül lévő mártással le van csurgatva az előtte lévő két étel vagy ha fordítva van akkor a mártásokba vannak belepotyogtatva más ételek.
Láttam, hogy nem nagy a hely az étteremben, de egy kis ügyeskedéssel meg lehetne oldani, hogy két oldalról lehessen megközelíteni a tálaló pultokat.

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba): Átlagos
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Molnár A. felhasználót?    Igen

Danubius Health Spa Resort Sárvár Sárvár
Cím
9600 Sárvár
Rákóczi u. 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. február 8.
Már többször jártam itt és a színvonal igencsak csökkent. Az étkezés tragikus, sorbanállás, az etelek választéka csökkent, a személyzet egyik tagja is elmondta, hogy tudatos a színvonalcsökkenés.Kevesebb a program,csak a hét egyik napján van fogadóival,mi nem akkor érkeztünk. A meztelen szaunában...

2019. október 15.
Nagyon szeretjük ezt a hotelt ,kb 3ève fedeztük fel azóta csak ide járunk!Iiden. 3.karacsonyunkat is ott fogjuk tölteni!Mindennel megvagyunk elégedve !Kedves személyzet ,kiváló a konyha ,kedves pincérek ,nagyon jó a wellnes ,jók a medencèk! Igazi pihenni vágyó hely,ahol nincsenek...

2019. október 2.
Maga a szálloda kitűnő, kellemes, nagy, gyönyörűen berendezett szoba, kellemes kávézó, ebédlő, jó ételek. Sajnos itt elsősorban a személyzettel / különösen a recepciósokkal !!! / van baj. Szinte semmire sem tudnak válaszolni, még az orruk előtt lévő városnéző kiskocsiról sem tudták, hogy napokig...