Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Borzalom!

Charlie Étterem és Panzió SéCharlie Étterem és Panzió Sé a térképen

Szörnyű 2015. júliusban járt ittÉrtékelt: 2015. július 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
07.03-án érkeztünk családommal a Charlie Panzióba.
Több hete telefonon foglaltam egy hölgynél,ahol felvette az adataimat, majd kérésemre emailben küldtek egy visszaigazolást. 07.0-án felhívtam őket egy férfival ( szerintem a tulajjal, de a későbbiekben tagadta ) beszéltem, hogy minden rendben a másnapi érkezésünkkel, megvan a szoba és várnak minket. Több száz km-t utaztunk, keresztelőre mentünk.
Megérkezésünkkor bementem becsekkolni, mire a tulaj közölte, hogy az új részben 1 km-rel odébb lesz a szállásunk, de a megrendelt étkezést itt kell elfogyasztani. Értem én... tehát, ha szeretnénk a szüleimmel külön reggelizni akkor ők nyugodtan sétáljanak 1 km-t....kezdett felmenni bennem a pumpa, sebaj nézzük meg.... hol van a szállás? Menjenek csak el se lehet téveszteni! Ühhüm... csak azt felejtették el közölni, hogy nem Charlie a neve.... telefonhívás vissza (ekkor már nagyon ingerülten ) Megtaláltuk a helyet, bementünk és nem is értem miért lepődtem meg az előzmények után azon, hogy félkész állapotban van az állítólag már átadott új épület. Takarófólia mindenhol, festék stb. Recepciósnak mondom, hogy foglalásunk volt. Kedvesen mondja, hogy esetleg tud adni a földszinten szobát, csak még nincs meleg víz..... ( teljes sötétség az agyamban ekkor már ) Felmegyünk az emeletre, mutatja a szobákat... 1db kétágyas és 1 db franciaágyas.... 2db franciát kértem. Természetesen nem ott szálltunk meg, a keresztelőt lekéstük.
Finoman szólva is elküldtem meleg tájakra a tulajdonost!
Azért kíváncsi lennék hova a fenébe teleportálódott el a kért 2 db szoba a Panzióból? És ugyan, ha már felvették az adataimat foglaláskor miért is nem hívtak fel, ha probléma adódott? Vagy előző nap amikor telefonáltam miért nem mondták?
Őszintén szólva senkinek sem ajánlom! Felháborító!!!
Elfogadhatatlan amit meg mert csinálni a tulajdonos!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű

Charlie Étterem és Panzió további értékelései

2014.08.17a párjával
Gyenge
Eldugott helyen van ez a pizzázó. Kívűlről nem is látszik, hogy panzió. A szobák az éttermen keresztül közelíthetők meg, vagy hátulról a hátsó kijáraton kell bejönni. Mi a földszinti szobát kaptuk, októberben, amikor már hideg volt. Nem volt fűtés, vagy volt csak nem éreztük. Kérésünkre...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Garda Hotel Szombathely - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Garda Hotel Szombathely
27.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval