Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni hétvége

Villa Kabala SzigligetVilla Kabala Szigliget a térképen

Átlagos 2019. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. április 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Villa Kabala kissé csalódás volt a számomra, jó és rossz értelemben is. A szállás gyönyörű helyen van, a kilátás csodás bár ezért tenni is kellett, mert elég nehézkes a feljutás. Fájós térdűeknek és mozgás hiányosoknak nem ajánlom. A vendéglátók átlagon felüliek kedvességben segítőkészségben, ha feljutottál a szálláshoz azonnal egy pohár itallal vártak. Az ételek nagyon különlegesek és isteni finomak ráadásul az adagok nem olyan picik mint amilyet megszoktunk az ilyen ételeknél. Tehát a személyzet és az étkezés kiváló, de a szállás maga nagyon nem felelt meg. A szobák nagyon picik a tisztaság is hagy kívánnivalót maga után. A fürdőszoba régimódi lepukkant állapotú a szobák burkolata csempe, az ágy mellett nincs egy kilépő szőnyeg a kő nagyon hideg volt. A falak vékonyak az ajtó nem szigetel, a szomszéd szobából mindent lehetett hallani a folyosóról is hallani lehetett ahogy az emberek feldübörögnek a fa lépcsőn. De a leglehangolóbb a terasz volt amin a kátrány papír jelentette a burkolatot nem volt lelapozva. Az ára nagyon drága volt ehhez a színvonalhoz. Összességében ezt a szálláshelyet inkább csak étkezésre ajánlanám, egy finom vacsorára a gyönyörű balatoni panoráma mellett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Villa Kabala további értékelései

2023.02.05a párjával
Kiváló
Balaton legszebb helye, kedves, figyelmes személyzet, tisztaság, legjobb szállás és remek ételek. Gyönyörű panoráma, jó parkolási lehetőség, kedvező árak.
2021.10.21a párjával
Tökéletes választás pároknak, akik szeretnének elvonulni a világ zajától, mindezt úgy, hogy magas minőségű, gondosan elkészített ételeket és italokat fogyaszthat a villa éttermében. Kihagyhatatlan reggeli és vacsora!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kardamom Apartman Szigliget - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Kardamom Apartman Szigliget
75.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval