Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kár, hogy itt szálltunk meg!

Kemencés Vendégház SzokolyaKemencés Vendégház Szokolya a térképen

Szörnyű 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A zuhany folyik, nincs rendesen rögzitve a falhoz, többször elöntötte a szobát a viz, amig ott voltunk, fel kellett törölnünk. Az edények koszosak, zsirosak voltak a konyhában.

Szállásközvetítőn [moderálva - a szerk.] foglaltam, de a szallasadok kicsekkolas előtt váratlanul telefonáltak, és kértek tőlünk, hogy hagyjunk a szálláson plusz 1400 Ft-ot az idegenforgalmi adóra, bár ezt sem a hirdetésben nem tüntették fel sehol, se nem értesitettek erről a költségről korábban, ezért váratlanul ért minket a kérés, és habár meg vagyok arról győződve, hogy ez az weboldal [moderálva - a szerk.] szabályaival is ellentétes lehet, a két pénztárcánkból összeraktuk ezt az összeget.

Az szállásközvetítő oldalán [moderálva - a szerk.] nem akartam feltuntetni nyilvános visszajelzésben a rossz elmenyeket , ezert papiron irtam meg oket indulás előtt a szállásadónak. A szállásado ezt nem ertekelte, hanem valaszul rossz ertekelest adott ott rolam, amiben serelmezte az uzenetet, es a serelmezest kiegeszitette nehany valotlan vaddal. Az egyetlen valós vád az volt, hogy a kutyusunk egyszer sáros lábbal rálépett a kerti bútorhoz való takaróra, amiról egyébként az papiron irt üzenetben jeleztem, hogy több helyen madárkaki volt beleragadva, úgy volt összehajtogatva, amikor várt minket.

A szallason, a kis ablak alá volt behanyva tobb lom, szemet is. Sajnos ez a szallasado nem igenyes, nem megbizhato, es rendkivul kellemetlen. Nem ajanlanam senkinek az itt-tartozkodast, hiaba aranyos az utca vegen csorgedezo patak, es szep a kornyek. Erdemes Szokolyan megszallni, de biztos, hogy nem ezen a szálláson. Ettől mindenkit óva intenék. Ez a szallas kiabrandito volt, es nagyon rossz elmeny es meglepetes volt a szallasado dacos bosszuja. Nem ajanlanam senkinek, es a szallasado valasza utan jobb, ha mindezt mas is tudja.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Elhelyezkedés:
Fényképek (2)
Kemencés Vendégház Szokolya - KörnyékKemencés Vendégház Szokolya - Környék

Kemencés Vendégház további értékelései

2015.06.05a párjával
Kiváló
A 2 házikó elhelyezkedése olyan, mint a mesében: csendes helyen minden zöld, szép a kert, gyerekeknek is biztonságos, dombos, sokat lehet kirándulni, a kapu előtt patak csörgedezik... A vendéglátók rendkívül barátságosak, és igény szerint terülj-terülj asztalkámat varázsolnak mennyei falatokkal....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval