Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt biztos érdemes halat enni!

Tímári Halsütő TimárTímári Halsütő Timár a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2 évvel ezelőtt egy céges rendezvény keretein belül a vacsorát ebben a kis Tisza-parti halsütödében költöttük el, és leesett az állunk, annyira finom és friss volt a hal. Akkor a kilátást annyira nem tudtuk megnézni, mert sötét is volt, szakadt is az eső. De idén sikerült a párommal ellátogatni ismét erre a helyre.
A sütöde egy kis tokaji faluban, némileg eldugott helyen, közvetlenül a Tisza-partján, Timárban található. Egy egyszerű kis fabódé terasszal és az udvarán tetővel ellátott faasztalokkal. A sütödét egy testvérpár üzemelteti. Akkora a forgalom, hogy ha valaki nem jelentkezik be előre, kérdéses, hogy lesz-e helye. Nekünk szerencsénk volt, egy helypótlásnak kirakott sörpadhoz le tudtunk ülni. Harcsa hallevet, rántott harcsafilét és egészben sütött süllőt ettünk. A hallé is finom volt, bár nem volt éppen a megszokott házilag készült szegedi hallé, viszont a sült halak nagyon frissek és ízletesek voltak.
Árban nem a legolcsóbb hely, de a halételek máshol sem túl olcsóak. Az elszámolás nagyon korrekt.
Aki többcsillagos étteremhez van szokva, annak nem ajánlom a helyet, de aki szeretne finom, friss halételeket közvetlenül a víz partján elfogyasztani, annak bátran merem ajánlani, hogy jártában-keltében legalább egyszer látogasson el oda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos