Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Exclusíve Hotel - kedves, mosolygós személyzettel!!!

Tisia Hotel & Spa TiszaújvárosTisia Hotel & Spa Tiszaújváros a térképen

Kiváló 2022. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. január 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már megérkezéskor ámulatba ejtő szépség fogad a hotelt látván. A recepción nagyon kedvesek, segítőkészek, a tágas előtérben pazar látvány a függő csillárok fénye. A szobák a legújabb desing alapján lettek berendezve, rendkívül ízlésesen. Szinte minden új, érintetlen, reméljük sokáig így is marad :o). A tisztaság kimagasló, az étterem és a gasztro-világ rendkívül választékos, ízléses. (Menzás sajtos-tejfölös v carborana penne-t nem is tettek kínálópultra, mint más 4*-os szállodák) Közvetlen átjárást biztosítanak a gyógyfürdőbe. (Köntös és törölköző biztosítva) Élő zene péntek/szombat este! A szállodához saját őrzött parkoló tartozik, ami díjmentes.
Fitness terem és a logikai játékasztalok mellett jéghoki is igénybe vehető (zsetonos fizetési lehetőség). Fájó szívvel jöttünk haza, maradtunk volna még! Mindennel nagyon elégedettek voltunk, csak gratulálni tudok a szálloda vezetésének, minden nagyon átgondoltan lett összerakva. Csak ajánlani tudom a helyet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Tisia Hotel & Spa további értékelései

2024.04.07
Kiváló
Szép, modern, még újszerű szálloda. A szobában kedves kis hajtogatott nyuszika és pezsgő bekészítés fogadott! Finom ételek, kedves, udvarias személyzet, tisztaság fogadott. Amit kiemelnék az ingyenes, de regisztrációhoz kötött programok: bor, - sajt, -pálinka kóstoló, koktél készítés...
2024.01.07családjával
Kiváló
Egy éjszakát töltöttünk a hotelben, a szálloda szép, új, a wellness a szomszédos városi termálfürdőben található, ahová átjáró vezet. A személyzet nagyon kedves, szinte mindegyik tagja fiatal, negyven év alatti. A szobák modernek, érintőképernyős kapcsolóval működő légkondi, hangulatos,...
2023.09.22a párjával
Kiváló
A hotel modern, kényelmesen felszerelt, a tisztaság kiváló és az étteremben is nagyon finom különleges fogások voltak. Maximálisan meg voltunk elégedve. A közvetlen átjárás a gyógyfürdőbe is nagyon kényelmessé tette a pihenésünket.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Outlet Hotel Polgár - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2025.12.24-ig
Outlet Hotel Polgár
55.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval