Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igazi élmény

LaBor Bistro TokajLaBor Bistro Tokaj a térképen

Kiváló 2018. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. július 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hiánypótló étterem "Koszt és kvártély" Tokaj belvárosában. A vendégszobákat nem próbáltuk, de ha olyan színvonalasak, mint az étterem, akkor le a kalappal.
A jó étterem "lelke" a séf. Itt egy kiváló séf dolgozik, igazi, modern konyhát visz, izgalmas ételekkel, a tálalás pedig kreatív, játékos, olykor meglepő elemeket tartalmaz.
Társasággal érkeztünk, előre foglaltunk asztalt és a pár perces késésünk ellenére is fenntartották, pedig szombati csúcsidő volt. Amíg az ételekre vártunk, kenegetős padlizsánkrém került asztalunkra, isteni, helyben sütött kenyérrel. A séf heti ajánlata hamburger volt, amitől kissé meglepődtem, de végül bevállaltam. Nem csalódtam, kétféle, mangalica és szürkemarha burgert kaptam, szószokkal, kétféle burgonyával (chips és hasáb) és mindenféle "aprósággal" mint ribizli pöttyek és valami ropogós, isteni finom, zöld színű morzsa, amiről a mai napig nem tudom, mi lehetett. Kicsit lassan hozták ki az ételt, gyanítom, a ragacsos mangalica oldalas elkészítése vett több időt igénybe, amit egyik társunk rendelt. A kiszolgálás kiváló volt, nagyon kedvesek voltak a pincérek. Külön pont, hogy a konyha helyi alapanyagokból dolgozik, amiket meg is lehet vásárolni a helyszínen. Mivel 2 pince között mentünk be, bort nem kértem, de a borlap kínálata is impozáns.
Az árak nem olcsók, de megfizethetőek és a színvonalhoz képest megfelelő az ár/érték arány. Hétköznapokon, déli időszakban menüvel várják a betérő vendéget, nagyon jó árfekvéssel.
Ajánlom azoknak, akik értékelik a minőséget és el szeretnének szakadni a hagyományos "csárda-étterem kínálattól".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

LaBor Bistro további értékelései

2019.03.13gyerekekkel
Kiváló
Először kicsit félve lèptünk be, kicsit puccosnak tűnt a hely. Viszont bent a hangulat, a fogadtatás az enteriőr, az ételek, a 1,5 éveshez való hozzáállás stb. minden fullos volt! Nagyon kiadós volt az étel és finom, nem mű alapanyagokból szépen tálalva. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2019.01.12barátokkal
Kiváló
Már külsőre megtetszett. Bent még jobban megtetszett. A felszolgálás is tetszett. az ételek tökéletesek. Pici hely, bár alul van egy különterem. Rajtunk kívül egy olasz csoport is volt, szemmel láthatólag ők is elégedettek voltak. Tokaj annyira lehangoló, városnézés után igazi felüdülés ez a...
2018.05.01barátokkal
Kiváló
Ötletes, korszerű, de ugyanakkor tetszetős és otthonos a beltér, fantáziadús, felkészült, kreatív a konyha, remek a szezonális ételkínálat, szakszerű és udvarias a kiszolgálás. Az állandó étlap mellett van izgalmas napi ajánlatuk is, mi ezt kóstoltuk végig egy desszert mellett, ami az állandó...
Népszerű szállások a környéken
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2026.01.31-ig
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval