Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

lehet, hogy rosszkor esel be rossz helyre

Haldorádó Kisvendéglő VeresegyházHaldorádó Kisvendéglő Veresegyház a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem szokásom mások munkájának lehúzása (értsd: még soha nem írtam le vélemény semmilyen kapott szolgáltatásról), abból kiindulva, hogy ők is meg akarnak élni valamiből, és akadhatnak mindenkinél nehéz időszakok, de ezzel az eggyel kivételt teszek. Jelentéktelen, hogyan veszíts el vendégeket történet, tanulság nélkül.

Évekkel ezelőtt vittem tőlük hazára pár adag halászlét a családnak, sűrű volt, jó ízű, szinte megállt benne a kanál, 10 pontból 10-es. Nem vagyok nagy halevő, de évenként egyszer vagy kétszer nagyon megkívánom, és korábbiakból kiindulva gondoltam rendben lesz ez.
Pár nappal ezelőtt érdeklődtünk náluk, hogy lehet-e még náluk halászlét kapni (Haldorádó, érted, HALdorádó, szóval csak, hogy biztos legyen). Egy udvarias férfi a vonal végén elmondta, hogy bár pont akkor fogyott el, minden nap van. Kérdeztük, hogy el is lehet-e hozni, és, hogy szombaton hoznánk el. Igen volt a válasz. Elmondta, hogy milyen halászlék vannak, tájékoztatott az árakról, kedves volt, minden rendben ment.

Szombaton ketten megjelentünk az étteremben. Közepesen tele volt vendégekkel, látszott, hogy csúcsidőszak. Odamentünk az épp pultnál lévő férfi felszolgálóhoz. Köszönés után mondtam, hogy halászlét szeretnénk elvinni. Mintha közeli hozzátartozójára tettem volna kellemetlen megjegyzést, felháborodással közölte, hogy nincs elvitel. Egy pillanattal később megjelent a hely női felszolgálója, és határozott hangon megerősítette, hogy nincs elvitel. Az egész olyan furcsa volt, mintha azt az egyetlen egy kérdést tennéd fel valahol, amit ember fia azon a "szent helyen" fel nem tehet.
Ekkor kellett volna nyúlcipőt húzni és eltűnni, de nem ez történt. Rövid beszélgetésbe elegyedtünk. Kérdeztem, hogy azért nem tudjuk elvinni, mert nincs tároló eszköz? Igen volt a válasz. Elmondtuk, hogy mit beszéltünk telefonon, csakhogy közülük senki nem emlékezett, hogy ilyet beszélt volna valakivel. A felszolgáló pár női tagja próbálta menteni a helyzetet, mondta, hogy meg fogják oldani, és, bár ekkor már mondtam, hogy annyira azért nem fontos, hátra ment a konyhába. Igazából ekkor már végképp nem akartam venni tőluk semmit, de ha már "megoldják", akkor leadtam egy halászlére megrendelését, három helyett - kár volt.
A konyhába érve a hölgy leadta az elviteles rendelést, majd erre válaszul a hely mesterszakácsa kiordított, hogy a kert végében ülő vendég is tisztán és egyértelműen hallja: "NINCS ELVITEL!!!".
Ekkor már én is szóvá tettem, hogy ezt talán nem a vendég előtt kellene csinálni. De még mindig nem húztunk el, maradtunk, leültünk egy asztalhoz, hiszen már a rendelés leadva...

Tíz perc elteltével a felszolgáló pár férfi tajga odajön az asztalhoz, ahol várjunk, hogy elvihessük a levest, és megkérdezi, hogy mit rendelünk.
:):):)

Az egész annyira groteszk volt, de mégis végig úgy vártunk ott mintha koldulni mentünk volna, nem vásárolni. Nyilván az zavarta őket, hogy elvitelre kértük az ételt, de senki nem szorított pisztolyt a halántékukhoz, hogy adjanak, alázásba belemenni a részükről nem kéne.

Otthon kinyitottam a levest.

Nem mondanám, hogy nem ajánlom a helyet, mert egy ételből nem lehet megítélni a többit, de ami a csomagban, volt, az egy félig áttetsző, híg, paprikás víz, de hal azért volt benne.
Innentől összegezve már a szubjektív: pár percig merengve nézve az ételre, bizalmamat teljesen elveszítve a kiordibáló mesterszakács munkája a lehetséges testnedveivel együtt a legrövidebb úton a vécé lefolyóban végezte.

Összességében, inkább mégsem ajánlom a helyet:)

Jó étvágyat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Haldorádó Kisvendéglő további értékelései

2023.08.20a párjával
Szörnyű
Leültünk egy nem foglalt asztalhoz, kb 35 fokban. A pincérnő alig ért oda, egy mogorva mondattal megkérdezte, hogy van-e foglalásunk. Nem volt. Igen megkérdőjelezhető hangnemben csaknem kidobott minket. Kb 10 üres asztal volt, foglalt táblácskával. Ha most utánam telefonálna sem mennék vissza!
2023.04.23barátokkal
Szörnyű
Ma, 2023. 04.23-án 15 óra körül tértünk be ketten az étterembe. Az asztalok nagy részén foglalt tábla volt, de akadt még egy üres asztal. Leültünk, a szék majdnem összeomlott alattam, egy pincér odajött és azzal kezdte, minimum másfél órát kell várnunk, mert van egy 18 fős társaság. Kérdeztük,...
2023.04.13családjával
Gyenge
Kétszer fordultunk meg az étteremben, egyszer csak desszertet fogyasztottunk és bár kissé sokalltuk az árát, de nagyon finom volt ezért jó emlékként maradt meg. Másodszor a családdal ebédeltünk, itt viszont már brutális árakkal szembesültünk, a halászlé sajnos nem ízlett több embernek sem, pedig...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval