Szörnyű 2026. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2026. július 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hétvégi napon delelott egyszerűen katasztrofalis fejetlenség amit tapasztaltunk a pultban és vendégterben egyaránt, a fiatal eladó lányok amilyen fejeket vágtak ha kérdezett az ember valamit arról ne is beszéljünk. Kevés leülesi lehetoseg zsufolt a belső tér és a nagy terasz sincs korszeruen kihasznalva h helyet adjon több embernek. Bár a kedvencünk megis az volt mikor megrendeltuk a 2kavet és megmertuk kérdezni kihozzák e az asztalunkhoz..hat az a gúnyos fej ahogy az eladó kosholgy odavagta h nem, az no comment :D illetve az is hogy kozoltuk máris bejonnek meg rendelni a társaságból és majd egybe szeretnénk fizetni (meghivva a baratainkat is) h nem megoldhato most kell azonnal kifizetni a 2kavet :D akkor erkeztunk, épp h lepakoltunk egy asztalhoz nyilvan elszaladnánk vagy nem tudom mit gondolnak..kellemetlen volt az egész ott lét. A godolloi üzlet tágasabb; modernebb és sokkal türelmesebbek a lányok.
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) további értékelései
Fantasztikus sütemények és fagylaltok, rengeteg különlegesség, kifogástalan személyzet, nem mellesleg a főnök úr is megtisztelt a jelenlétével és igen illedelmesen és kedves mosollyal az arcán előre engedett minket az ajtónál! Ez a kedvenc cukrászdám !
Mindig jó érzéssel tölt el vásárolni és fogyasztani a termékeiket!! A fánk kínálat lenyűgöző és mennyei finomak! A kiszolgálás mindig udvarias és kedves!! Nagyon szeretek ide járni!!
Nagyon szép, hangulatos hely. A sütőtökös és gesztenyés kampányban brutál jó sütik voltak. Sajnos mostanában többször nem kaptam a kedvenceim és a cukormentes termékekből nagyon szűk volt a választék. Random nem is tudtam beiglit sem és cukormentes csokis sütit sem venni, meg kell majd rendelnem....