Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hogyan adtam +66% borravalót a semmire

Skorpió Irish Pub Étterem VeszprémSkorpió Irish Pub Étterem Veszprém a térképen

Szörnyű 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Párommal egyik hétköznap este mentünk be, kifejezetten egy hamburgerre. A bejárat előtt zsúfolt volt, de az oldalsó asztalok között több üres is volt, itt foglaltunk helyet. Pár perc múlva az egyik felszolgáló jött, egy korsó sört és étlapot. Egy perc múlva meg is kaptuk.

Innentől kezdve láthatatlanná válhattunk, mert a közelbe se jött egy felszolgáló sem közel minimum 25 percen át. Már be akartam menni jelezni, hogy rendelnénk, ha már itt vagyunk. Ekkor megjelent egy négy fős társaság, akik tőlünk két asztalnyira foglaltak helyet. Jött is a mi felszolgálónk, de nem hozzánk hanem a friss vendégekhez. Távoztában még mindig nem zavarta hogy rendelni szeretnénk, de sikerült megállítanom, így végre le tudtuk adni a rendelésünket. Már egy perc múlva visszatért, hogy már csak 4! húspogácsa maradt, amit már megrendeltek, kérjünk mást. Bosszantott, de van ilyen. Helyette kértünk inkább egy velős-pirítóst.
Gyanúsan gyorsan megérkezett, de ezt már egy másik felszolgáló hozta. Amint nekiálltunk volna, első reakciónk az volt: a velő is elfogyott? Egy közepes vajaskenyeret is alaposabban megkennek, mint ezt. Ekkor már elszakadt a cérna, a párom bement és jelezte, hogy egy pirítós miatt nem jöttünk volna, ebben az állapotban nem kérjük. Ki akarták cserélni, de ezek után inkább már távoztunk volna.
Ekkor kihozták a 4 burgert az utánunk majd fél órával érkező társaságnak. Fele annyi ideig se tartott mint nekünk a rendelésünk. Már álltunk fel amikor megérkezett a harmadik pincérlány egy velős-pirítóssal. Ez már normál adagnak tűnt. Értetlenül néztük, mert kifejezetten NEM kértük a cserét. Kiderült, hogy a szomszéd asztal rendelése volt. Eredetileg nekik jutott volna az, amit mi kaptunk.
Hogy ezek után miért adtam plusz 2/3-nyi borravalót? Nem azért mert elrabolták több mint fél óránkat, csak a sörre be se tértünk volna. De az addig nem remeklő pincérlány alig hallható 480-át hétszáznyolcvanak értettem és 800-at adtam. Igazság szerint már azzal jól járt, hogy egyáltalán kifizettem a sört.

Ha véletlenül olvassa is valaki illetékes ezen sorokat, akkor annyi lenne a kérésem, hogy jelezzék előre, hogy nem akarnak kiszolgálni. Egy hiba elmegy, de egy egész sorozat már nem. Még akkor se ha én vétettem az utolsót.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Skorpió Irish Pub Étterem további értékelései

2016.10.20gyerekekkel
Mottóként ide kívánkozik a régi vicc: - Kérem ez a marha olyan kemény volt, mint a csizmatalp - higgye el szakember vagyok! - Az úr talán szakács? - Nem, cipész! Szóval sajnos a bélszinem szerintem nem vesepecsenyéből készült, vagy nyugdíjas korú volt szegény szarvasmarha. Így aztán...
2016.03.18a párjával
Kiváló
Nem foglaltunk asztalt, mégis megoldották a felszolgálók, hogy egy későbbi foglalásig meg tudtunk vacsorázni. A hely szellemiségének megfelelően berendezett étterem. Udvarias kiszolgálásban volt részünk, nem kellett sokáig várni a megrendelt vacsorára. Ízletes, finom volt az elkészített étel,...
2014.01.16csoporttal
Decemberben ismerősökkel munkatársakkal jártam itt. Bár sokan voltunk a felszolgálás pörgős volt.A pincérek kedvesek udvariasak voltak. Nagy a választék a kajából. Érdekes és sajátságos a bútorzat. Jó hogy vannak kisebb helyiségek!a kaja ízletes és bőséges volt.A pálinkában és sörben sem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Historia Malomkert Veszprém - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hotel Historia Malomkert Veszprém
51.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval