Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Veszprémi felfedezés

Ezüsthíd Hotel VeszprémEzüsthíd Hotel Veszprém a térképen

2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
5 éjszakát töltöttünk el az Ezüsthíd Hotelben. Kocsi nélkül semmiképp nem ajánlom, mert elég messze van a belvárostól. Inkább egy erős 3 csillagnak mondanám, mint 4-nek. Ami pozitív volt, hogy csendes, nyugodt helyen van ill. kifogástalan tisztaság van a szobában. Minden nap takarítanak, tesznek 1-1 0,5l-es mentes vizet ill. kb. 2 naponta van törülköző csere. (Az ember örül neki, de annyira egyik sem környezetbarát). Egy WC papírtartót felszerelhetnének valahova, mert csak a WC mögé lehet lerakni a WC papírt.
Welcome drinket lehetett választani, szinte bármit a bárból.
Ami nem tetszett, hogy folyamatosan ugyanaz a reggeli felhozatal, semmi nem változik.
Jelzem, hogy szó szerint ez van a foglalásban: "Szállás változatos svédasztalos reggelivel"
A ketchup-mustár-majonéz szent háromságot eddig mindenhol felfedezni véltem, itt majonéz nem volt. Ez valószínűleg csak annak probléma, aki csak a majonézet szereti, mint én, egyébként szerintem észre se veszi az ember. 4 csillagnál már illene rendes citromot kirakni a teához, bolti citromlé helyett. Illetve nagyon jó lett volna mindennap csak 1 kicsi változatosság. Az ételeket folyamatosan pótolták, úgyhogy ezzel nem volt gond. Amin szerintem változtatni kellene, hogy aki reggeliztet és nem a konyhán van, az ne p.cs@gatyában jelenjen meg a vendégtérben. Illetve én furcsálltam, hogy a recepciós segít be a reggeliztetésben, mikor ott voltak rá 3-an és azért nem egy nagy területről van szó.
A wellness rész elég furcsán működik. Szinte teltház volt, de szólni kell a recepción, ha a wellnesst akarja használni valaki, mert különben lent teljesen sötét van. A jacuzzit és a szaunákat is be kell kapcsolni, ami kb. fél óra mire felmelegszik. Elvileg 2 jacuzzi van, ebből csak 1 működött, a másik teljesen le volt takarva.
A parkolás ingyenes.
Összességében inkább annak javasolnám, aki kirándulás céljából megy, mert a hotelben nem nagyon lehet semmit csinálni, esetleg kiülni a teraszra 1 itallal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Ezüsthíd Hotel további értékelései

2023.07.03a párjával
Kiváló
Mindennel elégedettek voltunk, a hotel csodálatos, patyolat tisztaság, a reggeli bőséges és finom, a wellness kicsi ugyan, mert jakuzzi és szauna van, de az csak a miénk volt, aznap este senki nem használta, így nagyon hangulatos privát wellnessünk volt! A szoba modern és szép, a terasz nagy, a...
2016.07.20a párjával
Kiváló
Nagyon kedves személyzet, gyönyörű tisztaság, ízlésesen berendezett tág szoba fogadott minket a hotelben. Reggeli minden igényt kielégített, a hotel étterme is ízletes fogásokat kínál. Kicsi a wellness rész, de rövid időtöltésre kiváló. Kerékpárbérlési lehetőség adott, bejárható így Veszprém, a...
2015.10.19a párjával
Kiváló
Tavaly már voltunk egy hosszú hétvégére a hotelban, de ismét csupa pozitív élménnyel távoztunk. Modern, igényesen berendezett szoba. Kifogástalan tisztaság. Ingyenes, zárt udvari parkolóhely. Mini wellness, amely rövid tartózkodás esetén elegendő. Bőséges, meleg ételt is tartalmazó reggeli.

Az Ezüsthíd Hotel legnépszerűbb csomagjai

Ezüsthíd Hotel Veszprém - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
39.600 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.01.01-ig
Ezüsthíd Hotel Veszprém - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
39.600 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.01-ig
Hotel Yacht Siófok
38.021 Ft / 2 fő / éj-től kiváló félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
03.28-11.03.
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!