Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém - Vendégvélemények összefoglalója
Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém a természetközeli környezetben, a Séd-patak sétányához és az állatkert bejáratához közel helyezkedik el, amely családbarát atmoszférát teremt. A szobák tágasak és kényelmesek, gyakran két hálószobás vagy nappalival kombinált elrendezéssel, amely különösen sokoldalú a többtagú családok számára. A wellness részleg kiváló állapotú, modernekkel felszerelt, szaunákkal, szaunacsoporttal és többféle sportolási lehetőséggel várja a vendégeket.
A környezet csendes és rendezett, lehetőséget ad a sétákra a közelben található Séd patak mentén és a környező sétányokon. A szálloda előtti ingyenes parkolás megkönnyíti a vendégek érkezését autóval. A recepción és a személyzet többsége kedves és segítőkész, a be- és kijelentkezés zökkenőmentes volt. Az étterem minősége többször is kiemelkedő: a reggelinél bőséges választék és ízletes fogások, vacsoránál pedig változatos menü és igényes tálalás jellemzi a gasztronómiai élményt. Az elhelyezkedés néha kihívást jelenthet a belváros és konferencia helyszínek, illetve az esti programok felől nézve, de ezt a környezeti értékek és a kényelmes szobák ellensúlyozzák. A szobák hangulata nem mindig tökéletes minden értékelés szerint: előfordulhatnak tetőterekből adódó zajok vagy egyes részletek felújítás szükségessége, de a tágas méret és a praktikus bútorok ezt kiegyensúlyozzák. A vendégek általában kiemelik a gyermekbarát szolgáltatásokat és a figyelmes kiszolgálást, például kiságyat és gyermekellátást biztosítva. Összességében a Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém négycsillagos színvonalú, családbarát szállás, amely erősségei közé tartozik a kellemes környezet, a tágas szobák, a gondos wellness részleg és a figyelmes személyzet. A vendégek gyakran visszatérnek, mert a szálloda ötvözi a kényelmet és a pihenést a környék szépségeivel, és hosszabb tartózkodásokra is vonzó lehetőségeket kínál.
Nagyon kényelmes, gyönyörű, gyerekbarát szálloda az állatkert szomszédságában! Főleg gyermekes családoknak ajánlom! ! Nagyon segítőkész személyzettel rendelkezik. Ami nekünk nagyon tetszett az a tágas kényelmes szoba és a wellnes rész. Nagyon könnyen megközelíthető csodálatos szálloda. Menjetek és próbáljátok ki, nem fogtok csalódni! Jó pihenést!
Kellemes környezetben, nagyon kedves és rugalmas, segítőkész szemályzettel találkoztunk. Az ételek nagyon finomak, bőségesek és nagyon gusztusosan voltak tálalva. Az apartmanunk tágas, kényelmes volt és 2 fürdőszobéval rendelkezett. A wellness rész tiszta és hangulatos, jól felszerelt,jó elrendezésű.
Mindennel elégedett voltam, a reggeli lehetett volna egy kicsit változatosabb, de a vacsora kiváló volt. A Wellness is nagyon jó volt. Kellemes szívesség volt a tea és a pogácsa a sieléshez. Tavasszal még el akarunk menni, hogy megnézzük a várost is, mert most csak sieltünk. ha lesz hasonlóan jó akciójuk, mint ez a sibérletes, akkor szintén ebbe a szállodába megyünk.
Rendkívül udvariasak és figyelmesek voltak az alkalmazottak. Minden hol a segítőkész figyelem. Az ételek finomak és igényesen tálaltak voltak. Tulajdon képem minden várakozásunk teljesült és nagyon jól éreztük magunkat. Gratulálunk a szállodának és alkalmazottainak, csak így tovább!