Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden nap öröm volt visszatérni

Rózsa Vendégház VisegrádRózsa Vendégház Visegrád a térképen

Kiváló 2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez az egyetlen olyan vendégház, amire minden szempontból legkedvesebbként gondolok vissza, pedig sok vendégházban jártam korábban. Mérhetetlen vendégszeretettel fogadtak minket, és ez kitartott a távozásunk napjáig, amihez foghatóval ritkán találkozik az ember!
A szobáink kényelmesek voltak, a felmerülő kérésekre azonnali megoldást nyújtottak (pótágy, lavór).
A konyha jól felszerelt volt, a kamrarész is kielégítette a helyigényünket! A fürdőszoba külön figyelemreméltó volt, hiszen a használt tisztálkodószereket könnyedén el tudtuk helyezni!
Nagyon tetszett a csodás udvarrész, amely a gondosan ápolt virágoktól még kellemesebb hellyé vált! Sajnos a kerti sütögetőt nem tudtuk használni, nem jutott rá időnk.
Számunkra minden szempontból kedvező volt a vendégház elhelyezkedése, este a parti sétákhoz, napközben pedig az alapvető élelmiszerek beszerzéséhez pont megfelelt!
Összességében mindenkinek csak ajánlani tudnám, akár pihenésre, akár kirándulással egybekötött városnézésre keresnek szállást!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Rózsa Vendégház további értékelései

2020.08.31a párjával
Kiváló
Augusztus végén töltöttünk 3 napot-2 éjszakát a Rózsa vendégházban. Mindennnel elégedettek voltunk. A tulajdonos házaspár nagy vendégszeretettel fogadott minket. Mindenben segítőkészek voltak és nagyon kedvesek! Az udvar szép, rendezett, több pihenőhely is rendelkezésünkre állt, a parkolás is...
2019.09.26barátokkal
Kiváló
Egy hetet töltöttünk egy kisebb nyugdíjas baráti társasággal (az ország különböző pontjairól)e csodálatos környezetben, minden igényt kielégítő szálláshelyünkön. Nagyon jól éreztük magunkat a tágas szobákban, a jól felszerelt konyhában,és a rendezett, hangulatos, sok pihenőhellyel ellátott...
2018.12.16a párjával
Kiváló
A szállásadónk Rózsika nagyon kedves és figyelmes volt. A szoba jól felszerelt, tiszta. A nyári forróságban a klímának nagy hasznát vettük. Szórólapok, prospektusok, kedvezménykupon és Visegrádi ásványvíz volt a részünkre bekészítve. Negatívumot nem tapasztaltunk. Jól éreztük magunkat!...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
26.320 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval