Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A tönkretett település.

Karos Korzó ZalakarosKaros Korzó Zalakaros a térképen

Időpazarlás 2021. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A "Karos Korzó" beüzemelése azonnal tönkrevágta a környéket. Nagyjából májustól augusztus végéig esténként aludni nem lehet, mert néha éjfélig is az egész környék az üvöltő zenétől visszhangzik. Helyi lakosként ezt tűrhetetlennek gondolom, mert látszik, hogy csak és kizárólag a vendégek számítanak, és egyre egyértelműbb, hogy a helyi lakosok elüldözése a cél.
A tér körüli ingatlanok, melyekre a tulajdonosok rengeteg pénzt költöttek, azonnal elvesztették az értéküket, hiszen ki akarna egy bulinegyed mellett lakni?
A leghülyébb ötlet volt a település közepére tenni ezt a teret, amikor mehetett volna a strand mellé is, ott zavarná a legkevesebb embert. A tér mostani helyére meg egy szép sétálóparkot kellett volna építeni. De így sajnos végérvényesen tönkretették az itt lakók életét.
Az önkormányzat persze nagy ívben tesz rá, rengeteg negatív vélemény van velük kapcsolatban, de folyamatosan törlik őket, mert róluk nem szabad negatív dolgokat mondani. Ennyire érdekli őket a helyi lakosok véleménye.
Őszintén csodálkoznék rajta, hogyha jövőre nem csappanna legalább a felére az ide látogatók mértéke, és abban is biztos vagyok, hogy meg fog nőni az itt eladósorba kerülő ingatlanok száma.
Zalakaros a lehető legrosszabb irányba indult el, ha nyugodt pihenésre vágysz, messzire kerüld el.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Karos Korzó további értékelései

2023.11.13gyerekekkel
Átlagos
A Karos Korzó mondhatni, Zalakaros új kulturális központja lett, vagy szeretne lenni, ez számomra egyelőre nem egyértelmű. Azt már mások is leírták, hogy korábban a Dísz tér volt a kulturális- és rendezvény helyszín a MenDan Hotel és a Fürdő közötti kis parkos részben, nekem az szimpatikusabb,...
2023.10.24a párjával
Átlagos
Sajnos, akárhány hétvégét töltöttünk nyáron, ősszel Zalakaroson, mindig gyenge programok voltak a Karos korzón. A zene is hangos, a néhány 100 m-re lévő szállodában is halljuk. Zalakaros és vendégei színvonalasabb programokat érdemelnének! Amiért nem adtam rosszabb pontot, és ajánlottra...
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel