Hangulatos, jó kedélyű hely

Sziget Étterem ZalakarosSziget Étterem Zalakaros a térképen

Kiváló 2025. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. április 23.
Nagyon tetszett a környezet. Hangulatos fa burkolat van mindenhol. Tekepályával is rendelkeznek.
Kedves a személyzet. Tisztaság van és jó levegő, csendes környezet. Az ételek nagyon finomak. Nem tudnék semmibe belekötni konkrétan.. mondjuk nem is szeretnék. :)
Biztosan ellátogatunk még ide legközelebb is. 5*
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Sziget Étterem további értékelései

2024.12.26gyerekekkel
Egy helyi hotelben szálltunk meg,onnan jöttünk ide kétszer is ebédelni karácsonykor. Az ételek frissek voltak, előre jelezték mit nem tudunk rendelni,kedves és udvarias volt a kiszolgálás.
2024.11.01a párjával
Mindenkinek ajánlom, aki erre jár. Nagyon kedvesek a felszolgálók, finom ételek. Bent nincs sok asztal, de nem túlzsúfolt és kényelmesen el lehet férni. Az árak tökéletesek, nincsenek elszállva. Tisztaság van. Nagyon jó hely. Jó szívvel tudom ajánlani. : ) : ) : )
2024.08.22családjával
Öten ebédeltünk volna az étteremben. 1,5 óra várakozás után jöttünk el. Éhesen.. Rendeléskor egy szóval nem mondta a pincér, hogy nincs palacsinta. Ketten is azt kértünk. Mikor egy óra után a borzasztóan sós tyúkhúslevest kihozta a kislányunknak, akkor közölte. (A világ legegyszerűbb étele, kb 10...
Liliom Apartman Zalakaros - Napi árak
Liliom Apartman Zalakaros
30.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
27.000 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
96.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással